Siirry suoraan sisältöön

Restonomi (AMK), hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto, päivätoteutus, Lappeenranta: Koko opetussuunnitelma

Tunnus: HOTRA20SLPR

Tutkinto:
Matkailu- ja ravitsemisalan ammattikorkeakoulututkinto

Tutkintonimike:
Restonomi (AMK)

Laajuus:
210 op

Kesto:
3.5 vuotta (210 op)

Aloituslukukausi:
Syksy 2020

Opetuskieli:
suomi

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2020-2021 2021-2022 2022-2023 2023-2024 Syksy
2020
Kevät
2021
Syksy
2021
Kevät
2022
Syksy
2022
Kevät
2023
Syksy
2023
1. / 2020 2. / 2020 3. / 2020 4. / 2021 5. / 2021 6. / 2021 1. / 2021 2. / 2021 3. / 2021 4. / 2022 5. / 2022 6. / 2022 1. / 2022 2. / 2022 3. / 2022 4. / 2023 5. / 2023 6. / 2023 1. / 2023 2. / 2023 3. / 2023
HOTRA20SLPR-1001
Yhteiset opinnot

(Kaikki pakollisia)

15
AY00BU33 Ammatillinen kasvu 1 1 1 0.5 0.5 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2
AY00BU34 Ammatillinen kasvu 2 1 1 0.5 0.5 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2
AY00BU35 Ammatillinen kasvu 3 1 1 0.5 0.5 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2
A300CE13 Orientation to Sustainability Thinking 2 2 2 0.7 0.7 0.7
KE00BT61 English for Work 4 4 4 1.3 1.3 1.3
KR00BU42 Svenska i arbetslivet, muntlig 1 1 1 0.3 0.3 0.3
KR00BU43 Svenska i arbetslivet, skriftlig 1 1 1 0.3 0.3 0.3
KS00BT59 Asiantuntijan viestintätaidot 4 4 4 1.3 1.3 1.3
HOTRA20SLPR-1002
Ammatillinen ydinosaaminen

(Kaikki pakollisia)

80
AL00CD71 Tutkimusmenetelmät 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00BV18 Tulevaisuuksien ennakointi 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00BX88 Liike-elämän matematiikka 3 3 3 1 1 1
AL00CB06 Työvälineosaaminen 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00BV16 Itsensä brändäys 3 3 3 1 1 1
AL00BV21 Esimiestyö 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CB07 Hospitality English 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CB08 Palvelukokemusta luomassa 10 10 10 3.3 3.3 3.3
AL00CB09 Palvelukokemusta tuottamassa 10 10 10 3.3 3.3 3.3
AL00BV19 Asiakkuudet ja markkinointi 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00BV25 Menestyvä liiketoiminta 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00BV22 Talouden hallinta 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CB10 Vieraanvaraisuusalan innovaatioiden kaupallistaminen 10 10 10 3.3 3.3 3.3
AL00CB11 Kannattavuus ja hinnoittelu 4 4 4 1.3 1.3 1.3
HOTRA20SLPR-1003
Täydentävä osaaminen

(Valitaan opintopisteitä: 70)

70
AL00CB90 Esimiehenä vieraanvaraisuusalalla 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CB92 Hotellit ja trendit 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CB93 Majoitusliikkeen palveluprosessit 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CB94 Hotelli- ja majoitusalan sähköinen liiketoiminta ja digitaaliset prosessit 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CB95 Tuottojohtaminen vieraanvaraisuusalalla 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CB96 Hotellijärjestelmät esimiestyössä 2 2 2 0.7 0.7 0.7
AL00CB97 Hotelli- ja ravintola-alan palvelumuotoilu 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CB99 Hotelli- ja ravintola-alan henkilöstösuunnittelu 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CB98 Hotelli- ja ravintola-alan ohjelmistot 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CC12 Ruokatuotanto 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CC13 Ravintolatoiminta 6 6 6 2 2 2
AL00CC14 Trendit ja ravintolatoimintojen suunnittelu 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CC15 Tuottojohtaminen ravintoloissa 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CC16 Drinks and Cocktails 3 3 3 1 1 1
AL00CC17 Olut- ja viinitietous 3 3 3 1 1 1
AL00CC18 Ruokaelämykset luonnossa 3 3 3 1 1 1
AL00CC19 Marriage of Food and Wine 3 3 3 1 1 1
AY00CC26 LAB@avain 1 1 1 0.3 0.3 0.3
HOTRA20SLPR-1004
Harjoittelu

(Kaikki pakollisia)

30
HA00BU36 Harjoittelu 1 10 10 5 5 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7
HA00BU37 Harjoittelu 2 10 10 5 5 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7
HA00BU38 Harjoittelu 3 10 10 5 5 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7 1.7
HOTRA20SLPR-1005
Opinnäytetyö

(Kaikki pakollisia)

15
AO00BU39 Opinnäytetyön suunnittelu 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AO00BU40 Opinnäytetyön toteutus 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AO00BU41 Opinnäytetyön raportointi ja viimeistely 5 5 5 1.7 1.7 1.7
Yhteensä 210 78 77 56 5 39.5 38.5 43.5 33.5 35.5 20.5 5 13.2 13.2 13.2 12.9 12.9 12.9 14.6 14.6 14.6 11.4 11.4 11.4 12.1 12.1 12.1 7 7 7 1.67 1.67 1.67

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Suorituksen tarkentava tyyppi

Harjoittelu
Harjoittelu 1
Harjoittelu 2
Harjoittelu 3
Opinnäytetyöhön liittyvä opinto
Opinnäytetyön suunnittelu
Opinnäytetyön toteutus
Opinnäytetyön raportointi ja viimeistely
Suomi toisena kielenä

Ei liitettyjä opintojaksoja

Työelämäyhteistyössä suoritettu opinto

Ei liitettyjä opintojaksoja

Luokittelemattomat
Ammatillinen kasvu 1
Ammatillinen kasvu 2
Ammatillinen kasvu 3
Orientation to Sustainability Thinking
English for Work
Svenska i arbetslivet, muntlig
Svenska i arbetslivet, skriftlig
Asiantuntijan viestintätaidot
Tutkimusmenetelmät
Tulevaisuuksien ennakointi
Liike-elämän matematiikka
Työvälineosaaminen
Itsensä brändäys
Esimiestyö
Hospitality English
Palvelukokemusta luomassa
Palvelukokemusta tuottamassa
Asiakkuudet ja markkinointi
Menestyvä liiketoiminta
Talouden hallinta
Vieraanvaraisuusalan innovaatioiden kaupallistaminen
Kannattavuus ja hinnoittelu
Esimiehenä vieraanvaraisuusalalla
Hotellit ja trendit
Majoitusliikkeen palveluprosessit
Hotelli- ja majoitusalan sähköinen liiketoiminta ja digitaaliset prosessit
Tuottojohtaminen vieraanvaraisuusalalla
Hotellijärjestelmät esimiestyössä
Hotelli- ja ravintola-alan palvelumuotoilu
Hotelli- ja ravintola-alan henkilöstösuunnittelu
Hotelli- ja ravintola-alan ohjelmistot
Ruokatuotanto
Ravintolatoiminta
Trendit ja ravintolatoimintojen suunnittelu
Tuottojohtaminen ravintoloissa
Drinks and Cocktails
Olut- ja viinitietous
Ruokaelämykset luonnossa
Marriage of Food and Wine
LAB@avain
Budgeting and Investments
Strategic Management and Hotel Simulation

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
HOTRA20SLPR-1001
Yhteiset opinnot

(Kaikki pakollisia)

15
AY00BU33 Ammatillinen kasvu 1 1
AY00BU34 Ammatillinen kasvu 2 1
AY00BU35 Ammatillinen kasvu 3 1
A300CE13 Orientation to Sustainability Thinking 2
KE00BT61 English for Work 4
KR00BU42 Svenska i arbetslivet, muntlig 1
KR00BU43 Svenska i arbetslivet, skriftlig 1
KS00BT59 Asiantuntijan viestintätaidot 4
HOTRA20SLPR-1002
Ammatillinen ydinosaaminen

(Kaikki pakollisia)

80
AL00CD71 Tutkimusmenetelmät 5
AL00BV18 Tulevaisuuksien ennakointi 5
AL00BX88 Liike-elämän matematiikka 3
AL00CB06 Työvälineosaaminen 5
AL00BV16 Itsensä brändäys 3
AL00BV21 Esimiestyö 5
AL00CB07 Hospitality English 5
AL00CB08 Palvelukokemusta luomassa 10
AL00CB09 Palvelukokemusta tuottamassa 10
AL00BV19 Asiakkuudet ja markkinointi 5
AL00BV25 Menestyvä liiketoiminta 5
AL00BV22 Talouden hallinta 5
AL00CB10 Vieraanvaraisuusalan innovaatioiden kaupallistaminen 10
AL00CB11 Kannattavuus ja hinnoittelu 4
HOTRA20SLPR-1003
Täydentävä osaaminen

(Valitaan opintopisteitä: 70)

70
AL00CB90 Esimiehenä vieraanvaraisuusalalla 5
AL00CB92 Hotellit ja trendit 5
AL00CB93 Majoitusliikkeen palveluprosessit 5
AL00CB94 Hotelli- ja majoitusalan sähköinen liiketoiminta ja digitaaliset prosessit 5
AL00CB95 Tuottojohtaminen vieraanvaraisuusalalla 5
AL00CB96 Hotellijärjestelmät esimiestyössä 2
AL00CB97 Hotelli- ja ravintola-alan palvelumuotoilu 5
AL00CB99 Hotelli- ja ravintola-alan henkilöstösuunnittelu 5
AL00CB98 Hotelli- ja ravintola-alan ohjelmistot 5
AL00CC12 Ruokatuotanto 5
AL00CC13 Ravintolatoiminta 6
AL00CC14 Trendit ja ravintolatoimintojen suunnittelu 5
AL00CC15 Tuottojohtaminen ravintoloissa 5
AL00CC16 Drinks and Cocktails 3
AL00CC17 Olut- ja viinitietous 3
AL00CC18 Ruokaelämykset luonnossa 3
AL00CC19 Marriage of Food and Wine 3
AY00CC26 LAB@avain 1
AL00CN11 Budgeting and Investments 3
AL00CN20 Strategic Management and Hotel Simulation 5
HOTRA20SLPR-1004
Harjoittelu

(Kaikki pakollisia)

30
HA00BU36 Harjoittelu 1 10
HA00BU37 Harjoittelu 2 10
HA00BU38 Harjoittelu 3 10
HOTRA20SLPR-1005
Opinnäytetyö

(Kaikki pakollisia)

15
AO00BU39 Opinnäytetyön suunnittelu 5
AO00BU40 Opinnäytetyön toteutus 5
AO00BU41 Opinnäytetyön raportointi ja viimeistely 5