Restonomi (AMK), hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto, päivätoteutus, Lappeenranta: Hotelliosaajaksi
Tunnus: HOTRA20SLPR
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2020-2021 | 2021-2022 | 2022-2023 | 2023-2024 |
Syksy
2020 |
Kevät
2021 |
Syksy
2021 |
Kevät
2022 |
Syksy
2022 |
Kevät
2023 |
Syksy
2023 |
1. / 2020 | 2. / 2020 | 3. / 2020 | 4. / 2021 | 5. / 2021 | 6. / 2021 | 1. / 2021 | 2. / 2021 | 3. / 2021 | 4. / 2022 | 5. / 2022 | 6. / 2022 | 1. / 2022 | 2. / 2022 | 3. / 2022 | 4. / 2023 | 5. / 2023 | 6. / 2023 | 1. / 2023 | 2. / 2023 | 3. / 2023 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
HOTRA20SLPR-1001 |
Yhteiset opinnot
(Kaikki pakollisia) |
15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
AY00BU33 | Ammatillinen kasvu 1 | 1 | 1 | 0.5 | 0.5 | 0.2 | 0.2 | 0.2 | 0.2 | 0.2 | 0.2 | |||||||||||||||||||||||
AY00BU34 | Ammatillinen kasvu 2 | 1 | 1 | 0.5 | 0.5 | 0.2 | 0.2 | 0.2 | 0.2 | 0.2 | 0.2 | |||||||||||||||||||||||
AY00BU35 | Ammatillinen kasvu 3 | 1 | 1 | 0.5 | 0.5 | 0.2 | 0.2 | 0.2 | 0.2 | 0.2 | 0.2 | |||||||||||||||||||||||
A300CE13 | Orientation to Sustainability Thinking | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | |||||||||||||||||||||||||||
KE00BT61 | English for Work | 4 | 4 | 4 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | |||||||||||||||||||||||||||
KR00BU42 | Svenska i arbetslivet, muntlig | 1 | 1 | 1 | 0.3 | 0.3 | 0.3 | |||||||||||||||||||||||||||
KR00BU43 | Svenska i arbetslivet, skriftlig | 1 | 1 | 1 | 0.3 | 0.3 | 0.3 | |||||||||||||||||||||||||||
KS00BT59 | Asiantuntijan viestintätaidot | 4 | 4 | 4 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | |||||||||||||||||||||||||||
HOTRA20SLPR-1002 |
Ammatillinen ydinosaaminen
(Kaikki pakollisia) |
80 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
AL00CD71 | Tutkimusmenetelmät | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00BV18 | Tulevaisuuksien ennakointi | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00BX88 | Liike-elämän matematiikka | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CB06 | Työvälineosaaminen | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00BV16 | Itsensä brändäys | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00BV21 | Esimiestyö | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CB07 | Hospitality English | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CB08 | Palvelukokemusta luomassa | 10 | 10 | 10 | 3.3 | 3.3 | 3.3 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CB09 | Palvelukokemusta tuottamassa | 10 | 10 | 10 | 3.3 | 3.3 | 3.3 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00BV19 | Asiakkuudet ja markkinointi | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00BV25 | Menestyvä liiketoiminta | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00BV22 | Talouden hallinta | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CB10 | Vieraanvaraisuusalan innovaatioiden kaupallistaminen | 10 | 10 | 10 | 3.3 | 3.3 | 3.3 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CB11 | Kannattavuus ja hinnoittelu | 4 | 4 | 4 | 1.3 | 1.3 | 1.3 | |||||||||||||||||||||||||||
HOTRA20SLPR-1003 |
Täydentävä osaaminen
(Valitaan opintopisteitä: 70) |
70 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
AL00CB90 | Esimiehenä vieraanvaraisuusalalla | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CB92 | Hotellit ja trendit | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CB93 | Majoitusliikkeen palveluprosessit | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CB94 | Hotelli- ja majoitusalan sähköinen liiketoiminta ja digitaaliset prosessit | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CB95 | Tuottojohtaminen vieraanvaraisuusalalla | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CB96 | Hotellijärjestelmät esimiestyössä | 2 | 2 | 2 | 0.7 | 0.7 | 0.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CB97 | Hotelli- ja ravintola-alan palvelumuotoilu | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CB99 | Hotelli- ja ravintola-alan henkilöstösuunnittelu | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CB98 | Hotelli- ja ravintola-alan ohjelmistot | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CC16 | Drinks and Cocktails | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CC17 | Olut- ja viinitietous | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CC18 | Ruokaelämykset luonnossa | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||||||||||
AL00CC19 | Marriage of Food and Wine | 3 | 3 | 3 | 1 | 1 | 1 | |||||||||||||||||||||||||||
AY00CC26 | LAB@avain | 1 | 1 | 1 | 0.3 | 0.3 | 0.3 | |||||||||||||||||||||||||||
HOTRA20SLPR-1004 |
Harjoittelu
(Kaikki pakollisia) |
30 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
HA00BU36 | Harjoittelu 1 | 10 | 10 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||
HA00BU37 | Harjoittelu 2 | 10 | 10 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||
HA00BU38 | Harjoittelu 3 | 10 | 10 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||
HOTRA20SLPR-1005 |
Opinnäytetyö
(Kaikki pakollisia) |
15 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
AO00BU39 | Opinnäytetyön suunnittelu | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AO00BU40 | Opinnäytetyön toteutus | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
AO00BU41 | Opinnäytetyön raportointi ja viimeistely | 5 | 5 | 5 | 1.7 | 1.7 | 1.7 | |||||||||||||||||||||||||||
Yhteensä | 210 | 78 | 61 | 51 | 5 | 39.5 | 38.5 | 32.5 | 28.5 | 35.5 | 15.5 | 5 | 13.2 | 13.2 | 13.2 | 12.9 | 12.9 | 12.9 | 10.9 | 10.9 | 10.9 | 9.7 | 9.7 | 9.7 | 12.1 | 12.1 | 12.1 | 5.3 | 5.3 | 5.3 | 1.67 | 1.67 | 1.67 |
Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.
Suorituksen tarkentava tyyppi