Siirry suoraan sisältöön

Restonomi (ylempi AMK), hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto 21S, Lappeenranta: LLPRYHOTRA21S

Tunnus: YHRL21SLPR

Tutkinto:
Matkailu- ja ravitsemisalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto

Tutkintonimike:
Restonomi (ylempi AMK)

Laajuus:
90 op

Kesto:
2 vuotta (90 op)

Aloituslukukausi:
Syksy 2021

Opetuskieli:
suomi

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2021-2022 2022-2023
YHRL21SLPR-1001
Ydinosaaminen

(Kaikki pakollisia)

52
YY00CL94 Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmät 5 5
YLI0066 Käytännön tutkimustyö 3 3
YLI0041 Esimiesjuridiikka 4 4
YLI0058 Työhyvinvoinnin johtaminen 5 5
YLI0059 Strateginen johtaminen 5 5
YLI0060 Johtaminen muuttuvassa toimintaympäristössä 5 5
YLI0061 Toimintaympäristön analysointi ja ennakointi 4 4
YLI0062 Ammattikirjallisuus ja dialogi 4 1 2
YTS0041 Palvelumuotoilu 5 5
YY00CN80 Esimiesviestintä 5 5
YLI0056 Taloudenhallinta ja -ohjaus 4 4
YLI0044 Henkilökohtaisen osaamisen ja ominaisuuksien arviointi 3 3
YHRL21SLPR-1002
Täydentävä osaaminen

(Valitaan opintopisteitä: 8)

8
YLI0064 Esimiehen laskentavälineet 4
YLI0065 Investoinnit ja rahoitus 4
YLI0063 Sopimusoikeus ja julkiset hankinnat 4
YHRL21SLPR-1003
Opinnäytetyö

(Kaikki pakollisia)

30
YO00BU70 Opinnäytetyön suunnittelu 10 10
YO00BU71 Opinnäytetyön toteutus ja raportointi 20 13.3
Yhteensä 90 37 37.3

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.