Siirry suoraan sisältöön

Restonomi (ylempi AMK), hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto 21S, Lappeenranta: LLPRYHOTRA21S

Tunnus: YHRL21SLPR

Tutkinto:
Matkailu- ja ravitsemisalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto

Tutkintonimike:
Restonomi (ylempi AMK)

Laajuus:
90 op

Kesto:
2 vuotta (90 op)

Aloituslukukausi:
Syksy 2021

Opetuskieli:
suomi

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2021-2022 2022-2023 Syksy
2021
Kevät
2022
Syksy
2022
Kevät
2023
1. / 2021 2. / 2021 3. / 2021 4. / 2022 5. / 2022 6. / 2022 1. / 2022 2. / 2022 3. / 2022 4. / 2023 5. / 2023 6. / 2023
YHRL21SLPR-1001
Ydinosaaminen

(Kaikki pakollisia)

52
YY00CL94 Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmät 5 5 5 1.7 1.7 1.7
YLI0066 Käytännön tutkimustyö 3 3 3 1 1 1
YLI0041 Esimiesjuridiikka 4 4 4 1.3 1.3 1.3
YLI0058 Työhyvinvoinnin johtaminen 5 5 5 1.7 1.7 1.7
YLI0059 Strateginen johtaminen 5 5 5 1.7 1.7 1.7
YLI0060 Johtaminen muuttuvassa toimintaympäristössä 5 5 5 1.7 1.7 1.7
YLI0061 Toimintaympäristön analysointi ja ennakointi 4 4 4 1.3 1.3 1.3
YLI0062 Ammattikirjallisuus ja dialogi 4 1 2 1 1 1 0.3 0.3 0.3 0.3 0.3 0.3 0.3 0.3 0.3
YTS0041 Palvelumuotoilu 5 5 5 1.7 1.7 1.7
YY00CN80 Esimiesviestintä 5 5 5 1.7 1.7 1.7
YLI0056 Taloudenhallinta ja -ohjaus 4 4 4 1.3 1.3 1.3
YLI0044 Henkilökohtaisen osaamisen ja ominaisuuksien arviointi 3 3 3 1 1 1
YHRL21SLPR-1002
Täydentävä osaaminen

(Valitaan opintopisteitä: 8)

8
YLI0064 Esimiehen laskentavälineet 4
YLI0065 Investoinnit ja rahoitus 4
YLI0063 Sopimusoikeus ja julkiset hankinnat 4
YHRL21SLPR-1003
Opinnäytetyö

(Kaikki pakollisia)

30
YO00BU70 Opinnäytetyön suunnittelu 10 10 10 3.3 3.3 3.3
YO00BU71 Opinnäytetyön toteutus ja raportointi 20 13.3 6.7 6.7 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2 2.2
Yhteensä 90 37 37.3 18 19 19.7 17.7 6.1 6.1 6.1 6.3 6.3 6.3 6.42 6.42 6.42 5.92 5.92 5.92

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.