Siirry suoraan sisältöön

French Restaurants and Cuisine (2 op)

Toteutuksen tunnus: AL00DB61-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

07.05.2025 - 31.08.2025

Ajoitus

01.08.2025 - 31.12.2025

Opintopistemäärä

2 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

15 - 35

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
  • Kieliopinnot LAB
  • Kieliopinnot LUT

Opettaja

  • Sari Pärssinen

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • KKIE25LABH
    Kieli- ja viestintäopinnot 2025-2026, LAB
  • KKIE25LUTH
    Kieli- ja viestintäopinnot 2025-2026, LUT
  • LLPRHOMA24S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 24S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

7 tapaamista/harjoituskertaa opiskelijaryhmän kanssa lähiopetuksena.
Itsenäisesti suoritettavat tehtävät Moodlessa
Kirjallinen tai suullinen esitelmä

Ajoitus ja läsnäolo

Kurssi on integroitu International restaurants and cuisines (5op) AL00CN05 kurssin yhteyteen.
7 tapaamista/harjoituskertaa opiskelijaryhmän kanssa lähiopetuksena.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Tehtävät ja materiaali Moodlessa

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Suullinen näyttö

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

52h

Sisältö

Opiskelija
- oppii ravintolassa asiakaspalvelutilanteissa yleisesti käytettävät fraasit ja niiden oikean ääntämisen, sekä numerot 0-100.
- tutustuu tarkemmin johonkin Ranskan alueen ruokakulttuuriin.

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Ei aiempia ranskanopintoja, kurssi lähtee 0 tasolta.

Arviointimenetelmät

Tehtävien suorittaminen hyväksytysti, aktiivinen osallistuminen tapaamisiin.
Suullinen näyttökoe asiakaspalvelutilanteista
Kirjallinen tai suullinen esitelmä.
Hyväksytty/hyvlätty

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty