French Restaurants and Cuisine (2 op)
Toteutuksen tunnus: AL00DB61-3002
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
07.05.2025 - 31.08.2025
Ajoitus
01.08.2025 - 31.12.2025
Opintopistemäärä
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
15 - 35
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
- Kieliopinnot LAB
- Kieliopinnot LUT
Opettaja
- Sari Pärssinen
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
KKIE25LABHKieli- ja viestintäopinnot 2025-2026, LAB
-
KKIE25LUTHKieli- ja viestintäopinnot 2025-2026, LUT
-
LLPRHOMA24SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 24S Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
7 tapaamista/harjoituskertaa opiskelijaryhmän kanssa lähiopetuksena.
Itsenäisesti suoritettavat tehtävät Moodlessa
Kirjallinen tai suullinen esitelmä
Ajoitus ja läsnäolo
Kurssi on integroitu International restaurants and cuisines (5op) AL00CN05 kurssin yhteyteen.
7 tapaamista/harjoituskertaa opiskelijaryhmän kanssa lähiopetuksena.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Tehtävät ja materiaali Moodlessa
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Suullinen näyttö
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
52h
Sisältö
Opiskelija
- oppii ravintolassa asiakaspalvelutilanteissa yleisesti käytettävät fraasit ja niiden oikean ääntämisen, sekä numerot 0-100.
- tutustuu tarkemmin johonkin Ranskan alueen ruokakulttuuriin.
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Ei aiempia ranskanopintoja, kurssi lähtee 0 tasolta.
Arviointimenetelmät
Tehtävien suorittaminen hyväksytysti, aktiivinen osallistuminen tapaamisiin.
Suullinen näyttökoe asiakaspalvelutilanteista
Kirjallinen tai suullinen esitelmä.
Hyväksytty/hyvlätty
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty