Marriage of Food and Wine (3 op)
Toteutuksen tunnus: AL00CC19-3004
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
20.11.2023 - 12.01.2024
Ajoitus
18.03.2024 - 03.05.2024
Opintopistemäärä
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Complementary competence, Bachelor's
Opettaja
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Harjoitukset (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLABTO23-24EComplementary competence (Bachelor's) 2023-2024, Faculty of Business and Hospitality Management
-
LLPRHOTRA22SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 22S Lappeenranta
-
LLABTO23-24Täydentävä osaaminen (AMK) 2023-2024, Liiketoimintayksikkö
-
LLPREX24KHSaapuvat vaihto-opiskelijat 24K, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
Pienryhmät
- Harjoitukset
Osaamistavoitteet
Aim for the course is to find the harmony between food and wine. Taste as a sense. Important Wine regions, typical grapes and their characters, wine making process.
Arviointiasteikko
1-5