Siirry suoraan sisältöön

Marriage of Food and Wine (3 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CC19-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

20.11.2023 - 12.01.2024

Ajoitus

18.03.2024 - 03.05.2024

Opintopistemäärä

3 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Complementary competence, Bachelor's

Opettaja

  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Harjoitukset (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLABTO23-24E
    Complementary competence (Bachelor's) 2023-2024, Faculty of Business and Hospitality Management
  • LLPRHOTRA22S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 22S Lappeenranta
  • LLABTO23-24
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2023-2024, Liiketoimintayksikkö
  • LLPREX24KH
    Saapuvat vaihto-opiskelijat 24K, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta

Pienryhmät

  • Harjoitukset

Osaamistavoitteet

Aim for the course is to find the harmony between food and wine. Taste as a sense. Important Wine regions, typical grapes and their characters, wine making process.

Arviointiasteikko

1-5