Restaurant Functions (5 op)
Toteutuksen tunnus: AL00CF16-3003
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
15.05.2023 - 01.09.2023
Ajoitus
04.09.2023 - 30.11.2023
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
- Ann-Mari Karvinen
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Harjoitukset 2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Harjoitukset 1 ja 2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLPRHOMA23SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta
Pienryhmät
- Harjoitukset 1
- Harjoitukset 2
- Harjoitukset 1 ja 2
Osaamistavoitteet
Student knows different business ideas and types of restaurant.
Student understands customer service as one of the central values and success factors of the sector.
Student knows how to use the basic methods and equipments of making food and beverages.
Student can apply in practice the basics of service techniques and setting for meals.
Arviointiasteikko
1-5