Siirry suoraan sisältöön

Restaurant Functions (5 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CF16-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

15.05.2023 - 01.09.2023

Ajoitus

04.09.2023 - 30.11.2023

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management

Opettaja

  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset 2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset 1 ja 2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLPRHOMA23S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Harjoitukset 1
  • Harjoitukset 2
  • Harjoitukset 1 ja 2

Osaamistavoitteet

Student knows different business ideas and types of restaurant.
Student understands customer service as one of the central values and success factors of the sector.
Student knows how to use the basic methods and equipments of making food and beverages.
Student can apply in practice the basics of service techniques and setting for meals.

Arviointiasteikko

1-5