Siirry suoraan sisältöön

French Restaurants and CuisineLaajuus (2 op)

Tunnus: AL00DB61

Laajuus

2 op

Opetuskieli

  • englanti
Ilmoittautumisaika

06.05.2024 - 30.08.2024

Ajoitus

01.08.2024 - 31.12.2024

Opintopistemäärä

2 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Englanti
Paikat

15 - 25

Koulutus
  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
  • Sari Pärssinen
  • Jonna Holkeri
Ryhmät
  • LLPRHOMA23S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Itsenäisesti suoritettavat tehtävät Moodlessa
5 tapaamista/harjoituskertaa opiskelijaryhmän kanssa lähiopetuksena tai Zoomissa (painotus suullisessa)
Kirjallinen tai suullinen esitelmä

Ajoitus ja läsnäolo

5 opettajan kanssa erikseen sovittavaa ryhmätapaamista

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Tehtävät ja materiaali Moodlessa

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Suullinen näyttö

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

52h

Sisältö

Opiskelija
- oppii ranskan kielen ääntämissäännöt ja numerot 0-100
- oppii ravintolassa asiakaspalvelutilanteissa yleisesti käytettävät fraasit
- saa käsityksen kielen perusrakenteista (lauseenmuodostus)
- tutustuu tarkemmin johonkin Ranskan alueen ruokakulttuuriin.

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Ei aiempia ranskanopintoja, kurssi lähtee 0 tasolta.

Arviointimenetelmät

Suullinen näyttökoe asiakaspalvelutilanteista

Arviointiasteikko

1-5