French Restaurants and CuisineLaajuus (2 op)
Tunnus: AL00DB61
Laajuus
2 op
Opetuskieli
- englanti
Ilmoittautumisaika
06.05.2024 - 30.08.2024
Ajoitus
01.08.2024 - 31.12.2024
Opintopistemäärä
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
15 - 25
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
- Sari Pärssinen
- Jonna Holkeri
Ryhmät
-
LLPRHOMA23SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Itsenäisesti suoritettavat tehtävät Moodlessa
5 tapaamista/harjoituskertaa opiskelijaryhmän kanssa lähiopetuksena tai Zoomissa (painotus suullisessa)
Kirjallinen tai suullinen esitelmä
Ajoitus ja läsnäolo
5 opettajan kanssa erikseen sovittavaa ryhmätapaamista
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Tehtävät ja materiaali Moodlessa
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Suullinen näyttö
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
52h
Sisältö
Opiskelija
- oppii ranskan kielen ääntämissäännöt ja numerot 0-100
- oppii ravintolassa asiakaspalvelutilanteissa yleisesti käytettävät fraasit
- saa käsityksen kielen perusrakenteista (lauseenmuodostus)
- tutustuu tarkemmin johonkin Ranskan alueen ruokakulttuuriin.
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Ei aiempia ranskanopintoja, kurssi lähtee 0 tasolta.
Arviointimenetelmät
Suullinen näyttökoe asiakaspalvelutilanteista
Arviointiasteikko
1-5