French Restaurants and Cuisine (2 op)
Toteutuksen tunnus: AL00DB61-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
06.05.2024 - 30.09.2024
Ajoitus
01.08.2024 - 31.12.2024
Opintopistemäärä
2 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
10 - 25
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
- Sari Pärssinen
- Jonna Holkeri
Opetusryhmät
- Luennot (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLPRHOMA23SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
5 tapaamista/harjoituskertaa opiskelijaryhmän kanssa lähiopetuksena tai Zoomissa (painotus suullisessa)
Itsenäisesti suoritettavat tehtävät Moodlessa
Kirjallinen tai suullinen esitelmä
Ajoitus ja läsnäolo
5 opettajan kanssa erikseen sovittavaa ryhmätapaamista
Kurssi on integroitu International restaurants and cuisines (5op) AL00CN05 kurssin yhteyteen
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Tehtävät ja materiaali Moodlessa
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Suullinen näyttö
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
52h
Sisältö
Opiskelija
- oppii ravintolassa asiakaspalvelutilanteissa yleisesti käytettävät fraasit ja niiden oikean ääntämisen, sekä numerot 0-100.
- tutustuu tarkemmin johonkin Ranskan alueen ruokakulttuuriin.
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Ei aiempia ranskanopintoja, kurssi lähtee 0 tasolta.
Arviointimenetelmät
Tehtävien suorittaminen hyväksytysti, aktiivinen osallistuminen tapaamisiin.
Suullinen näyttökoe asiakaspalvelutilanteista
Kirjallinen tai suullinen esitelmä
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty