Siirry suoraan sisältöön

French Restaurants and Cuisine (2 op)

Toteutuksen tunnus: AL00DB61-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

06.05.2024 - 30.09.2024

Ajoitus

01.08.2024 - 31.12.2024

Opintopistemäärä

2 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

10 - 25

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management

Opettaja

  • Sari Pärssinen
  • Jonna Holkeri

Opetusryhmät

  • Luennot (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLPRHOMA23S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

5 tapaamista/harjoituskertaa opiskelijaryhmän kanssa lähiopetuksena tai Zoomissa (painotus suullisessa)
Itsenäisesti suoritettavat tehtävät Moodlessa
Kirjallinen tai suullinen esitelmä

Ajoitus ja läsnäolo

5 opettajan kanssa erikseen sovittavaa ryhmätapaamista
Kurssi on integroitu International restaurants and cuisines (5op) AL00CN05 kurssin yhteyteen

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Tehtävät ja materiaali Moodlessa

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Suullinen näyttö

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

52h

Sisältö

Opiskelija
- oppii ravintolassa asiakaspalvelutilanteissa yleisesti käytettävät fraasit ja niiden oikean ääntämisen, sekä numerot 0-100.
- tutustuu tarkemmin johonkin Ranskan alueen ruokakulttuuriin.

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Ei aiempia ranskanopintoja, kurssi lähtee 0 tasolta.

Arviointimenetelmät

Tehtävien suorittaminen hyväksytysti, aktiivinen osallistuminen tapaamisiin.
Suullinen näyttökoe asiakaspalvelutilanteista
Kirjallinen tai suullinen esitelmä

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty