Restaurant sales and services (5 op)
Toteutuksen tunnus: AL00CM72-3003
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
20.11.2023 - 05.01.2024
Ajoitus
12.02.2024 - 28.04.2024
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
- Ann-Mari Karvinen
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLPRHOMA23SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
- Harjoitukset 1
- Tentti 1
Osaamistavoitteet
Enrepreneurship in every day functions. Providing customer oriented profitable service. Boosting up the business.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Contact teaching
Assignments
Group work
Project
Exam
Ajoitus ja läsnäolo
Scheduled in TimeEdit
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Provided by the teachers via Moodle
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
None
Työelämäyhteistyö
Project in Gastrobar Saimaa
Uusintamahdollisuudet
Not possible to pass without classroom attandance.
Resit exam possible.
Oppimisympäristö
Gastrobar Saimaa
Sisältö
- POS advertising in restaurant
- Creating buyer-friendly atmosphere in restaurant
- Sales negotiations
- Sales correspondence
- Increasing Restaurant Sales
- Upselling Project
- Improving Service Quality
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Max. number of students:40
Prerequisite:Only students who have participated Restaurant Functions will be accepted.
No prerequisites for Exchange students; but they will be accepted to participate, if there are vacant places.
Participating classes, completing assignments and being active during the project is in key role/evaluation
Arviointimenetelmät
Continuous assessment > Active participation
Assignments
Exam
Arviointiasteikko
1-5