Siirry suoraan sisältöön

Restaurant sales and services (5 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CM72-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

20.11.2023 - 05.01.2024

Ajoitus

12.02.2024 - 28.04.2024

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management

Opettaja

  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLPRHOMA23S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1
  • Harjoitukset 1
  • Tentti 1

Osaamistavoitteet

Enrepreneurship in every day functions. Providing customer oriented profitable service. Boosting up the business.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Contact teaching
Assignments
Group work
Project
Exam

Ajoitus ja läsnäolo

Scheduled in TimeEdit

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Provided by the teachers via Moodle

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

None

Työelämäyhteistyö

Project in Gastrobar Saimaa

Uusintamahdollisuudet

Not possible to pass without classroom attandance.
Resit exam possible.

Oppimisympäristö

Gastrobar Saimaa

Sisältö

- POS advertising in restaurant
- Creating buyer-friendly atmosphere in restaurant
- Sales negotiations
- Sales correspondence
- Increasing Restaurant Sales
- Upselling Project
- Improving Service Quality

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Max. number of students:40
Prerequisite:Only students who have participated Restaurant Functions will be accepted.
No prerequisites for Exchange students; but they will be accepted to participate, if there are vacant places.
Participating classes, completing assignments and being active during the project is in key role/evaluation

Arviointimenetelmät

Continuous assessment > Active participation
Assignments
Exam

Arviointiasteikko

1-5