Siirry suoraan sisältöön

Entrepreneurship, Transforming Innovations into Sustainable Business (4 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CE40-3010

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

20.11.2023 - 12.01.2024

Ajoitus

04.03.2024 - 30.04.2024

Opintopistemäärä

4 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management

Opettaja

  • Outi Katajamäki

Opetusryhmät

  • Coaching sessions/dialogues (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Presentations (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Introduction (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLABTO23-24E
    Complementary competence (Bachelor's) 2023-2024, Faculty of Business and Hospitality Management
  • LLPREX24KH
    Saapuvat vaihto-opiskelijat 24K, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
  • LLPRHOMA22S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 22S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Coaching sessions/dialogues
  • Presentations
  • Introduction

Osaamistavoitteet

Student is able to
- understand entrepreneurship through personal development
- find and utilize different customer oriented business opportunities
- evaluate profitability of business idea
- develop business models

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Students will work in teams to create a business plan. Combined classroom, distant learning and individual/team work

Ajoitus ja läsnäolo

Confirmation and commitment for the course participation: Student, who has enrolled and accepted to the course, should confirm participation. Participation is confirmed with attending first lesson or returning first exercise within the deadline to keep justification on course studies.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

No further reading required, everything will be covered in the lectures.

Sisältö

Creating business plan. Sustainability in tourism and hospitality industry, innovations and innovative business concepts.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)

.

Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)

.