Siirry suoraan sisältöön

Branding and Marketing a Tourism Destination for Culinary and Sports Tourism (3 op)

Toteutuksen tunnus: KM00CU49-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.10.2022 - 31.10.2022

Ajoitus

01.11.2022 - 31.01.2023

Opintopistemäärä

3 op

Virtuaaliosuus

1 op

Toteutustapa

67 % Lähiopetus, 33 % Etäopetus

Yksikkö

Kielikeskus (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

15 - 35

Koulutus

  • Kieliopinnot LAB

Opettaja

  • Jaana Häkli

Opetusryhmät

  • Luennot (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • KKIE22LABH
    Kieli- ja viestintäopinnot 2022-2023, LAB

Pienryhmät

  • Luennot

Osaamistavoitteet

The student is able to
- apply design thinking into creating new marketing ideas for a case company
- recognize the latest trends in culinary and sports tourism and destination branding
- collaborate in multicultural teams and implement a practical project.

Arviointiasteikko

1-5