Practical Training (10 op)
Toteutuksen tunnus: HA00CE59-3003
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
02.07.2022 - 31.07.2024
Ajoitus
01.08.2022 - 31.07.2024
Opintopistemäärä
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
- Marja Antikainen
- Franca Santia
Ryhmät
-
LLPRHOMA22SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 22S Lappeenranta
Osaamistavoitteet
The student is able to
- describe work-related phenomena and use related concepts
- act in a productive way, following the practices of the workplace and the ethical principles of the profession
- use the techniques, work methods, models and processes that they have learnt
- act in a customer-oriented way in interactive situations in the workplace and in the cooperation network
- evaluate and develop their own competence int the work done in practical training
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Learning by doing.
Working in T & H company of student's choice.
Ajoitus ja läsnäolo
Mainly during breaks (autumn, Christmas or spring) or during summer vacation. Working part-time throughout academic year is also possible.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
-
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
None
Työelämäyhteistyö
T & H company of student's choice.
Uusintamahdollisuudet
-
Oppimisympäristö
T & H company of student's choice.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
27 hours of work = 1 ects.
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Student is responsible of finding the company she7he works for.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty