Siirry suoraan sisältöön

Entrepreneurship, Transforming Innovations into Sustainable Business (4 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CE40-3008

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

15.05.2023 - 01.09.2023

Ajoitus

06.11.2023 - 08.12.2023

Opintopistemäärä

4 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in International Business

Opettaja

  • Ilkka Lehtola

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLPRIB22S
    Bachelor's Degree Programme in International Business 22S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1
  • Luennot 1

Osaamistavoitteet

Student is able to
- understand entrepreneurship through personal development
- find and utilize different customer oriented business opportunities
- evaluate profitability of business idea
- develop business models

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Students will work in teams to create a business plan. Combined classroom, distant learning and individual/team work

Ajoitus ja läsnäolo

Course implemented 6.11.-8.12.203
Course platform opened during week 44
Confirmation and commitment for the course participation: Student, who has enrolled and accepted to the course, should confirm participation. Participation is confirmed with attending first lesson or returning first exercise within the deadline to keep justification on course studies.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

No further reading required, everything will be covered in the lectures.

Sisältö

Creating business plan. Sustainability in tourism and hospitality industry, innovations and innovative business concepts.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)

.

Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)

.