English for Work (4 op)
Toteutuksen tunnus: KE00BT61-3134
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
15.05.2023 - 01.09.2023
Ajoitus
04.09.2023 - 17.12.2023
Opintopistemäärä
4 op
Virtuaaliosuus
2 op
Toteutustapa
50 % Lähiopetus, 50 % Etäopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
15 - 35
Koulutus
- Kieliopinnot LAB
Opettaja
- Matti Mäkelä
Opetusryhmät
- Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLPRHOTRA23SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 23S Lappeenranta
Pienryhmät
- Harjoitukset 1
Osaamistavoitteet
Proficiency level: B2
The student is able to
- communicate clearly and effectively in different generic and field-specific workplace situations both orally and in writing
- find, evaluate and use information effectively
- function collaboratively in international working environments.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
The course will consist of online learning assignments as well as in-class lessons. The focus of the lessons will be on spoken interaction and practicing the appropriate terminology. Independent study focusing on preparing for lessons, written tasks and vocabulary learning.
Ajoitus ja läsnäolo
Autumn term of 2023. Attendance required on 80% of the lessons.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Material online on Moodle.
Oppimisympäristö
Material online on Moodle, lessons in class or occasionally on Zoom if circumstances require it.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
4 ECTS, which translates to108 hours of work.
Sisältö
The course will aim to familiarize students with the core vocabulary needed in the basic operations of the tourism and hospitality industry. The topics that will be included are:
- job hunting
- customer service
- workplace communication
- tourism, restaurant and hotel terminology
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
No prerequisites
Arviointimenetelmät
Continuous assessment, no final exam. Several compulsory assignments to be completed on the course, more information at the start of the course.
Arviointiasteikko
1-5