Siirry suoraan sisältöön

Practical Training 2 (10 op)

Toteutuksen tunnus: HA00CE60-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.04.2022 - 30.04.2022

Ajoitus

01.05.2022 - 31.07.2024

Opintopistemäärä

10 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management

Opettaja

  • Marja Antikainen

Ryhmät

  • LLPRHOMA21S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 21S Lappeenranta

Osaamistavoitteet

The student is able to
- describe work-related phenomena and use related concepts
- act in a productive way, following the practices of the workplace and the ethical principles of the profession
- use the techniques, work methods, models and processes that they have learnt
- act in a customer-oriented way in interactive situations in the workplace and in the cooperation network
- evaluate and develop their own competence int the work done in practical training

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Working in tourism and hospitality companies of students' own choice.
Learnig by doing.

Ajoitus ja läsnäolo

Mainly during time free from other studies,. E.g. during autumn, Christmas and spring breaks or during summer vacation. It is possible also to work part-time throughout the academic year.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

-

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

None

Työelämäyhteistyö

T &H company of students' choice.

Uusintamahdollisuudet

-

Oppimisympäristö

T & H companies.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

27 hours of work= 1 ects

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

-

Arviointimenetelmät

-

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty