Siirry suoraan sisältöön

Restaurant sales and services (5 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CM72-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.11.2021 - 09.01.2022

Ajoitus

10.01.2022 - 17.04.2022

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

15 - 40

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
  • Täydentävä osaaminen, AMK

Opettaja

  • Marja Antikainen
  • Ann-Mari Karvinen

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLABTO22H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2022, Liiketoimintayksikkö
  • LLPRHOMA21S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 21S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1
  • Info 1
  • Tentti 1

Osaamistavoitteet

Enrepreneurship in every day functions. Providing customer oriented profitable service. Boosting up the business.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Contact teaching
Assignments
Group work
Project
Exam

Ajoitus ja läsnäolo

During weeks 2-15 as scheduled in TimeEdit

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Provided by the teachers vis Moodle

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

None

Työelämäyhteistyö

Project in Gastrobar Saimaa

Uusintamahdollisuudet

Not possible to pass without classroom attandance.
Resit exam possible.

Oppimisympäristö

Gastrobar Saimaa

Sisältö

- POS advertising in restaurant
- Creating buyer-friendly atmosphere in restaurant
- Telemarketing
- Sales negotiations
- Sales correspondence
- Increasing Restaurant Sales
- Upselling Project
- Improving Service Quality

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Participating classes, completing assignments and being active during the project is in key role/evaluation

Arviointimenetelmät

Continuous assessment > Active participation
Assignments
Exam

Arviointiasteikko

1-5