Siirry suoraan sisältöön

Restaurant Functions (5 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CF16-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.07.2022 - 04.09.2022

Ajoitus

30.08.2022 - 21.11.2022

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management

Opettaja

  • Tapio Laine
  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Harjoitus R 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitus R 2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset R1 ja R2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLPRHOMA22S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 22S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Harjoitus R 1
  • Harjoitus R 2
  • Harjoitukset R1 ja R2

Osaamistavoitteet

Student knows different business ideas and types of restaurant.
Student understands customer service as one of the central values and success factors of the sector.
Student knows how to use the basic methods and equipments of making food and beverages.
Student can apply in practice the basics of service techniques and setting for meals.

Arviointiasteikko

1-5