Drinks and Coctails (3 op)
Toteutuksen tunnus: AL00CC16-3002
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
19.11.2021 - 09.01.2022
Ajoitus
07.03.2022 - 08.05.2022
Opintopistemäärä
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
15 - 20
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Marja Antikainen
Opetusryhmät
- Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
HOTRA19RHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, ravintolan liikkeenjohto, Lappeenranta
-
HOTRA19HHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus S19, hotellin liikkeenjohto, Lappeenranta
-
LLPRHOTRA20SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta
Pienryhmät
- Info 1
- Luennot 1
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa:
- varustaa baarin asianmukaisilla laitteilla ja koneilla
- hankkia ja varastoida baarissa tarvittavia alkoholijuomia ja muita raaka-aineita
- valmistaa ja tarjoilla erilaisia juomasekoituksia erilaisiin tilanteisiin
- hinnoitella juomasekoituksia
- suunnitella drinkkilistan
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Kontaktiopetus
Opetuskielet suomi ja englanti
Luennot
Käytännön työsketely
Ajoitus ja läsnäolo
Viikot 10-18
Minimiläsnäolovaatimus 50 %, jotta voi saada arvosanan. Poissaoloa ei voi korvata lisätehtävillä tai -tentillä.
Oppitunnit pidetään baariluokassa A1137.
Tehtävät tehdään pääasiassa oppituntien ulkopuolisena aikana.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Moodlessa
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Ei
Työelämäyhteistyö
Ehkä
Uusintamahdollisuudet
Sovitaan opettajan kanssa, mikäli tgarpeen
Oppimisympäristö
Baariluokka
Sisältö
Baarin toiminnot, koneet, laitteet ja tarvikkeet.
Erityyppiset juomasekoitukset
Klassikkodrinkit
Juomaseskoitusten valmisteminen
Drinkkilistan suunnittelu
Drinkkitrendit
Drinkkien hinnoittelu ja markkinointi
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Seuraavat opinnot on oltava suoritettuna, jotta voi tulla valituksi opintojaksolle:
Ravintolatoiminta (HOTRA19) TAI
Palvelukokemusta luomassa (LLPRHOTRA20S).
Maksimiopiskelijamäärä 20. Opiskelijat hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla HOTRA19R ja LLPRHOTRA20S ravintolasuuntautumisen valinneet, pisimmälle edistyneet opiskelijat.
Minimiläsnäolovaatimus 50 %, jotta voi saada arvosanan. Poissaoloa ei voi korvata lisätehtävillä tai -tentillä.
Arviointiasteikko
1-5
Hylätty (0)
Hylätty tenttisuoritus
Drinkkilistan suunnittelutehtävän suorittamatta jättäminen
Läsnäolo jää alle 50 %
Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)
Osallistuminen 90 % tai enemmän
Tehtävien suorittaminen erinomaisesti
Tenttisuoritus erinomainen