Siirry suoraan sisältöön

Marriage of Food and Wine (3 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CC19-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.11.2021 - 09.01.2022

Ajoitus

01.01.2022 - 31.05.2022

Opintopistemäärä

3 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
  • Complementary competence, Bachelor's

Opettaja

  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Harjoitus R 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLABTO22H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2022, Liiketoimintayksikkö
  • LLPRHOTRA20S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Harjoitus R 1

Osaamistavoitteet

Aim for the course is to find the harmony between food and wine. Taste as a sense. Important Wine regions, typical grapes and their characters, wine making process.

Arviointiasteikko

1-5