Marriage of Food and Wine (3 op)
Toteutuksen tunnus: AL00CC19-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
19.11.2021 - 09.01.2022
Ajoitus
01.01.2022 - 31.05.2022
Opintopistemäärä
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
- Complementary competence, Bachelor's
Opettaja
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Harjoitus R 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLABTO22HTäydentävä osaaminen (AMK) 2022, Liiketoimintayksikkö
-
LLPRHOTRA20SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta
Pienryhmät
- Harjoitus R 1
Osaamistavoitteet
Aim for the course is to find the harmony between food and wine. Taste as a sense. Important Wine regions, typical grapes and their characters, wine making process.
Arviointiasteikko
1-5