Hotelli- ja ravintola-alan palvelumuotoilu (5 op)
Toteutuksen tunnus: AL00CB97-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.07.2022 - 04.09.2022
Ajoitus
19.09.2022 - 11.12.2022
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Lari-Pekka Ruotsi
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 40. Avoin AMK: 0.)
- On-Line (Koko: 40. Avoin AMK: 0.)
- Kenttä tai ekskursi (Koko: 40. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLABTO22HTäydentävä osaaminen (AMK) 2022, Liiketoimintayksikkö
-
LLPRHOTRA20SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
- On-Line
- Kenttä tai ekskursi
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- palvelumuotoilun periaatteet
- käyttää blue printtausta menetelmätyökaluna
- tunnistaa ja ymmärtää kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen merkityksen ja osaa hyödyntää sitä työssään
- analysoida ja luoda kontaktipisteitä asiakaspolun varrella
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Kontaktiopetus (luennot), on-line luonnot sekä kenttä- ja ekskurssio-oppiminen.
Ajoitus ja läsnäolo
12.9.2022 alkaen, lukujärkestyksen mukaisesti
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Opettajan erikseen jakama ja osoittama oppimateriaali
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Työelämään erikseen integroitu ja näyttönä arvioitava työelämälähtöinen tehtävä sekä kirjareferaatti.
Työelämäyhteistyö
Pyrimme kurssinaikana hyödyntämään työelämälähtöisiä tehtäviä, opintokäyntejä, "oppimissuihkuja" ja harjoituksia
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
5 opintopisteen opinnot kuormittavat opiskelijaa noin 120-150 opiskelutunnin verran
Sisältö
Opiskelija osaa
- soveltaa palvelulogiikan periaatteita palvelumuotoilussa
- palvelumuotoilun menetelmät ja työkalujat
- tiedonhankintaprosessin suunnittelun ja analysoida kerätyn aineiston sekä raportoida tiedonkeruun tulokset
- arvioida tuotosten toteutettavuutta ja vaikuttavuutta eri niiden eri näkökulmista
Arviointimenetelmät
Itsearviointi
Vertaisarviointi
Tentti tai työnäytearviointi
Arviointiasteikko
1-5
Hylätty (0)
Tiimi- ja yksilötehtävät tai osa niistä on suorittamatta tai niistä on tullut hylätty arvosana
Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)
Kaikki tehtävät on hyväksytysti suoritettu ja opiskelija on osoittanut erinomaista kykyä soveltaa oppimaansa käytännön työtehtävissä