Siirry suoraan sisältöön

Opinnäytetyön toteutus ja raportointi (20 op)

Toteutuksen tunnus: YO00BU71-3013

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.11.2021 - 09.01.2022

Ajoitus

01.01.2022 - 20.12.2023

Opintopistemäärä

20 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan koulutus (ylempi AMK), Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (2021)

Opettaja

  • Minna Ikävalko

Ryhmät

  • LLPRYHRL21S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (YAMK) 21S Lappeenranta
  • LLPRYLITA21S
    Liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) 21S Lappeenranta

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- osaa toteuttaa opinnäytetyön hyväksytyn opinnäytetyösuunnitelman pohjalta
- esittää opinnäytetyönsä tulokset tai tuotoksen
- raportoida opinnäytetyönsä kirjallisesti LAB-ammattikorkeakoulun opinnäytetyöohjeen mukaisesti
- kirjoittaa kypsyysnäytteenä lehdistötiedotteen tai artikkelin.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Opinnäytetyösuunnitelman mukaisesti toteutettu opinnäytetyö.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

20 op = 540h

Sisältö

- opinnäytetyösuunnitelman mukaisesti toteutettava opinnäytetyö
- kypsyysnäytteen kirjoitus
- Turnitin -tarkastus opinnäytetyöraportille
- opinnäytetyön toimittaminen arviointiprosessiin
- Theseus-tallennus

Arviointiasteikko

1-5