Opinnäytetyön toteutus ja raportointi (20 op)
Toteutuksen tunnus: YO00BU71-3013
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
19.11.2021 - 09.01.2022
Ajoitus
01.01.2022 - 20.12.2023
Opintopistemäärä
20 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan koulutus (ylempi AMK), Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (2021)
Opettaja
- Minna Ikävalko
Ryhmät
-
LLPRYHRL21SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto (YAMK) 21S Lappeenranta
-
LLPRYLITA21SLiiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) 21S Lappeenranta
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- osaa toteuttaa opinnäytetyön hyväksytyn opinnäytetyösuunnitelman pohjalta
- esittää opinnäytetyönsä tulokset tai tuotoksen
- raportoida opinnäytetyönsä kirjallisesti LAB-ammattikorkeakoulun opinnäytetyöohjeen mukaisesti
- kirjoittaa kypsyysnäytteenä lehdistötiedotteen tai artikkelin.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Opinnäytetyösuunnitelman mukaisesti toteutettu opinnäytetyö.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
20 op = 540h
Sisältö
- opinnäytetyösuunnitelman mukaisesti toteutettava opinnäytetyö
- kypsyysnäytteen kirjoitus
- Turnitin -tarkastus opinnäytetyöraportille
- opinnäytetyön toimittaminen arviointiprosessiin
- Theseus-tallennus
Arviointiasteikko
1-5