Opinnäytetyön toteutus ja raportointi (20 op)
Toteutuksen tunnus: YO00BU71-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
02.12.2020 - 31.12.2021
Ajoitus
01.01.2021 - 22.12.2022
Opintopistemäärä
20 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan koulutus (ylempi AMK), Palveluliiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen (2019, 2020)
Opettaja
- Anu Kurvinen
- Tuuli Mirola
- Jaani Väisänen
- Marianne Viinikainen
- Sari Jokimies
- Mika Tonder
- Lasse Torkkeli
- Heikki Sintonen
- Ville Sarpo
- Jaana Tanhuanpää
- Henri Karppinen
- Minna Ikävalko
- Heli Korpinen
- Jukka Sirkiä
Ryhmät
-
LLPRYLITA20SLiiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) 20S Lappeenranta
-
LLPRYHOTRA20SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus (YAMK) 20S Lappeenranta
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- osaa toteuttaa opinnäytetyön hyväksytyn opinnäytetyösuunnitelman pohjalta
- esittää opinnäytetyönsä tulokset tai tuotoksen
- raportoida opinnäytetyönsä kirjallisesti LAB-ammattikorkeakoulun opinnäytetyöohjeen mukaisesti
- kirjoittaa kypsyysnäytteenä lehdistötiedotteen tai artikkelin.
Arviointiasteikko
1-5