Siirry suoraan sisältöön

Käytännön tutkimustyö (3 op)

Toteutuksen tunnus: YLI0066-19002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

16.11.2020 - 10.01.2021

Ajoitus

01.01.2021 - 08.05.2021

Opintopistemäärä

3 op

TKI-osuus

3 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

5 - 50

Koulutus

  • Liiketalouden alan koulutus (ylempi AMK), Liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen (2017-2021)
  • Hotelli- ja ravintola-alan koulutus (ylempi AMK), Palveluliiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen (2019, 2020)

Opettaja

  • Tuuli Mirola
  • Minna Ikävalko

Opetusryhmät

  • Seminaari 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLPRYLITA20S
    Liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) 20S Lappeenranta
  • LLPRYHOTRA20S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus (YAMK) 20S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Seminaari 1

Osaamistavoitteet

Antaa opiskelijalle valmiudet suunnitella ja toteuttaa käytännön tutkimus sekä raportoida tutkimustulokset.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Aloitusluento, itsenäinen tutkimustyö ja seminaarit.

Ajoitus ja läsnäolo

Pakollinen aloitusluento ja seminaarit

Työelämäyhteistyö

Yritykselle tai muulle organisaatiolle toteutettava tutkimustyö

Oppimisympäristö

Aloitusluento verkkoluentona.
Seminaarit kampuksella ja/tai live-striimaus verkossa.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

3 op = 81 tuntia opiskeljan työtä, joista aloitusluento 2 t, seminaarit 11 t ja loput itsenäistä, yksilöohjattua työskentelyä

Sisältö

Opiskelija suunnittelee, toteuttaa ja raportoi käytännön tutkimustyön.

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmät opintojakso 5 op tai vastaavat tiedot ja taidot

Arviointimenetelmät

Hyväksytysti suunniteltu ja suoritettu tutkimus, sen raportointi, sekä osallistuminen seminaareihin.

Arviointiasteikko

1-5

Hylätty (0)

Hylätty arvosana annetaan silloin, kun opiskelija ei ole saavuttanut opintojakson osaamistavoitteita.

Arviointikriteerit: taso 1: (arviointiasteikko 1-5)

1 = Opiskelija ymmärtää ja osaa selittää tutkimuksen peruskäsitteet ja osaa toteuttaa tutkimusprosessin keskeiset vaiheet. Opiskelija osaa käyttää tutkimusaineiston analysointimenetelmiä ja tulkita niistä saatuja tuloksia. Opiskelija osaa kirjoittaa ymmärrettävän tutkimusraportin.

Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)

3 = Opiskelija hallitsee ja osaa käyttää tutkimuksen käsitteitä. Opiskelija osaa valita ja soveltaa tutkimusprosessin toteutuksen vaiheet. Opiskelija osaa valita ja käyttää tutkimusaineiston analysointimenetelmiä erityyppisten analysointiongelmien ratkaisuun. Opiskelija hallitsee saatujen tutkimustulosten tulkinnan. Opiskelija osaa kirjoittaa kohdeorganisaatiolle käyttökelpoisen tutkimusraportin.

Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)

5 = Opiskelija hallitsee ja osaa käyttää tutkimuksen käsitteitä sujuvasti. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa tutkimuksen. Opiskelija osaa perustellusti valita ja käyttää tutkimusaineiston analysointimenetelmiä erityyppisten analysointiongelmien ratkaisuun. Opiskelija hallitsee saatujen tutkimustulosten tulkinnan sekä osaa tehdä tuloksista käytännön johtopäätökset. Opiskelija osaa kirjoittaa tutkimusraportin, jonka perusteella kohdeorganisaation on mahdollista suunnitella ja/tai kehittää toimintaansa.