Ravintolatoiminta (6 op)
Toteutuksen tunnus: AL00CC13-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.07.2021 - 05.09.2021
Ajoitus
06.09.2021 - 19.12.2021
Opintopistemäärä
6 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
10 - 35
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Ann-Mari Karvinen
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Harjoitus R 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Kenttä 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLPRHOTRA20SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta
Pienryhmät
- Harjoitukset 1
- Harjoitus R 1
- Kenttä 1
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- arvioida omaa asiakaspalveluosaamistaan sekä kykenee kehittämään itseään asiakaspalvelijana ja tunnistaa hyvän asiakaspalvelun
- yleisimmät tarjoilutavat ja -tekniikat sekä ymmärtää niiden käytön erilaisissa ravitsemisliikkeissä
- anniskelua koskevan lainsäädännön, tuntee alkoholijuomat sekä osaa anniskella alkoholijuomia
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Lähiopetus. Luennot, harjoitustehtävät, yritysvierailut ja työskentely GastroBar Saimaassa ja mahdollisissa yhteistyöyrityksissä.
Sisältö
- Palvelu ammattina
- Palvelutapahtumaan vaikuttavat tekijät
- Asiakaspalvelija rooli ja palvelun vuorovaikutus
- Perus- ja erityisosaaminen liikeidean perusteella
- Toiminnan seuranta: laatu, talouden tunnusluvut, materiaalihallinta
Arviointiasteikko
1-5