Siirry suoraan sisältöön

Ravintolatoiminta (6 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CC13-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.07.2021 - 05.09.2021

Ajoitus

06.09.2021 - 19.12.2021

Opintopistemäärä

6 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

10 - 35

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitus R 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Kenttä 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLPRHOTRA20S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Harjoitukset 1
  • Harjoitus R 1
  • Kenttä 1

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- arvioida omaa asiakaspalveluosaamistaan sekä kykenee kehittämään itseään asiakaspalvelijana ja tunnistaa hyvän asiakaspalvelun
- yleisimmät tarjoilutavat ja -tekniikat sekä ymmärtää niiden käytön erilaisissa ravitsemisliikkeissä
- anniskelua koskevan lainsäädännön, tuntee alkoholijuomat sekä osaa anniskella alkoholijuomia

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Lähiopetus. Luennot, harjoitustehtävät, yritysvierailut ja työskentely GastroBar Saimaassa ja mahdollisissa yhteistyöyrityksissä.

Sisältö

- Palvelu ammattina
- Palvelutapahtumaan vaikuttavat tekijät
- Asiakaspalvelija rooli ja palvelun vuorovaikutus
- Perus- ja erityisosaaminen liikeidean perusteella
- Toiminnan seuranta: laatu, talouden tunnusluvut, materiaalihallinta

Arviointiasteikko

1-5