Restaurant sales and servicesLaajuus (5 op)
Tunnus: AL00CM72
Laajuus
5 op
Opetuskieli
- englanti
Osaamistavoitteet
Enrepreneurship in every day functions. Providing customer oriented profitable service. Boosting up the business.
Ilmoittautumisaika
20.11.2023 - 05.01.2024
Ajoitus
12.02.2024 - 28.04.2024
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
- Ann-Mari Karvinen
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLPRHOMA23SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
- Harjoitukset 1
- Tentti 1
Osaamistavoitteet
Enrepreneurship in every day functions. Providing customer oriented profitable service. Boosting up the business.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Contact teaching
Assignments
Group work
Project
Exam
Ajoitus ja läsnäolo
Scheduled in TimeEdit
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Provided by the teachers via Moodle
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
None
Työelämäyhteistyö
Project in Gastrobar Saimaa
Uusintamahdollisuudet
Not possible to pass without classroom attandance.
Resit exam possible.
Oppimisympäristö
Gastrobar Saimaa
Sisältö
- POS advertising in restaurant
- Creating buyer-friendly atmosphere in restaurant
- Sales negotiations
- Sales correspondence
- Increasing Restaurant Sales
- Upselling Project
- Improving Service Quality
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Max. number of students:40
Prerequisite:Only students who have participated Restaurant Functions will be accepted.
No prerequisites for Exchange students; but they will be accepted to participate, if there are vacant places.
Participating classes, completing assignments and being active during the project is in key role/evaluation
Arviointimenetelmät
Continuous assessment > Active participation
Assignments
Exam
Arviointiasteikko
1-5
Ilmoittautumisaika
21.11.2022 - 09.01.2023
Ajoitus
09.01.2023 - 23.04.2023
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
- Marja Antikainen
- Ann-Mari Karvinen
Opetusryhmät
- Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLPREX23KHSaapuvat vaihto-opiskelijat 23K, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
-
LLABTO23HTäydentävä osaaminen (AMK) 2023, Liiketoimintayksikkö
-
LLPRHOMA22SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 22S Lappeenranta
Pienryhmät
- Info 1
- Luennot 1
- Harjoitukset 1
- Tentti 1
Osaamistavoitteet
Enrepreneurship in every day functions. Providing customer oriented profitable service. Boosting up the business.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Contact teaching
Assignments
Group work
Project
Exam
Ajoitus ja läsnäolo
During weeks 2-15 as scheduled in TimeEdit
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Provided by the teachers vis Moodle
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
None
Työelämäyhteistyö
Project in Gastrobar Saimaa
Uusintamahdollisuudet
Not possible to pass without classroom attandance.
Resit exam possible.
Oppimisympäristö
Gastrobar Saimaa
Sisältö
- POS advertising in restaurant
- Creating buyer-friendly atmosphere in restaurant
- Telemarketing
- Sales negotiations
- Sales correspondence
- Increasing Restaurant Sales
- Upselling Project
- Improving Service Quality
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Max. number of students:40
Prerequisite:Only students who have participated Restaurant Functions will be accepted.
No prerequisites for Exchange students; but they will be accepted to participate, if there are vacant places.
Participating classes, completing assignments and being active during the project is in key role/evaluation
Arviointimenetelmät
Continuous assessment > Active participation
Assignments
Exam
Arviointiasteikko
1-5
Ilmoittautumisaika
19.11.2021 - 09.01.2022
Ajoitus
10.01.2022 - 17.04.2022
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
15 - 40
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
- Täydentävä osaaminen, AMK
Opettaja
- Marja Antikainen
- Ann-Mari Karvinen
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLABTO22HTäydentävä osaaminen (AMK) 2022, Liiketoimintayksikkö
-
LLPRHOMA21SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 21S Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
- Info 1
- Tentti 1
Osaamistavoitteet
Enrepreneurship in every day functions. Providing customer oriented profitable service. Boosting up the business.
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Contact teaching
Assignments
Group work
Project
Exam
Ajoitus ja läsnäolo
During weeks 2-15 as scheduled in TimeEdit
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Provided by the teachers vis Moodle
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
None
Työelämäyhteistyö
Project in Gastrobar Saimaa
Uusintamahdollisuudet
Not possible to pass without classroom attandance.
Resit exam possible.
Oppimisympäristö
Gastrobar Saimaa
Sisältö
- POS advertising in restaurant
- Creating buyer-friendly atmosphere in restaurant
- Telemarketing
- Sales negotiations
- Sales correspondence
- Increasing Restaurant Sales
- Upselling Project
- Improving Service Quality
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Participating classes, completing assignments and being active during the project is in key role/evaluation
Arviointimenetelmät
Continuous assessment > Active participation
Assignments
Exam
Arviointiasteikko
1-5