Siirry suoraan sisältöön

International Restaurants and CuisinesLaajuus (5 op)

Tunnus: AL00CN05

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • englanti

Osaamistavoitteet

Student learns about food cultures from different parts of the world by combining theory and practical work in the kitchen and in the restaurant. Student learns to develope and organize menu and product planning based on international business ideas. Student learns the principals of designing food events for special- interest groups

Ilmoittautumisaika

06.05.2024 - 30.08.2024

Ajoitus

07.10.2024 - 15.12.2024

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Englanti
Paikat

20 - 60

Koulutus
  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen
Opetusryhmät
  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
  • LLPRHOMA23S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta
Pienryhmät
  • Luennot 1
  • Harjoitukset 1

Osaamistavoitteet

Student learns about food cultures from different parts of the world by combining theory and practical work in the kitchen and in the restaurant. Student learns to develope and organize menu and product planning based on international business ideas. Student learns the principals of designing food events for special- interest groups

Arviointiasteikko

1-5

Ilmoittautumisaika

15.05.2023 - 01.09.2023

Ajoitus

02.10.2023 - 17.12.2023

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Englanti
Koulutus
  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen
Opetusryhmät
  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
  • LLABTO23-24E
    Complementary competence (Bachelor's) 2023-2024, Faculty of Business and Hospitality Management
  • LLPREX23KH
    Saapuvat vaihto-opiskelijat 23K, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
  • LLPRHOMA22S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 22S Lappeenranta
Pienryhmät
  • Harjoitukset 1

Osaamistavoitteet

Student learns about food cultures from different parts of the world by combining theory and practical work in the kitchen and in the restaurant. Student learns to develope and organize menu and product planning based on international business ideas. Student learns the principals of designing food events for special- interest groups

Arviointiasteikko

1-5