Siirry suoraan sisältöön

International Restaurants and Cuisines (5 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CN05-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

15.05.2023 - 01.09.2023

Ajoitus

02.10.2023 - 17.12.2023

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management

Opettaja

  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLABTO23-24E
    Complementary competence (Bachelor's) 2023-2024, Faculty of Business and Hospitality Management
  • LLPREX23KH
    Saapuvat vaihto-opiskelijat 23K, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
  • LLPRHOMA22S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 22S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Harjoitukset 1

Osaamistavoitteet

Student learns about food cultures from different parts of the world by combining theory and practical work in the kitchen and in the restaurant. Student learns to develope and organize menu and product planning based on international business ideas. Student learns the principals of designing food events for special- interest groups

Arviointiasteikko

1-5