International Restaurants and CuisinesLaajuus (5 op)
Tunnus: AL00CN05
Laajuus
5 op
Opetuskieli
- englanti
Osaamistavoitteet
Student learns about food cultures from different parts of the world by combining theory and practical work in the kitchen and in the restaurant. Student learns to develope and organize menu and product planning based on international business ideas. Student learns the principals of designing food events for special- interest groups
Ilmoittautumisaika
06.05.2024 - 30.08.2024
Ajoitus
07.10.2024 - 15.12.2024
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
20 - 60
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
- Ann-Mari Karvinen
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLPRHOMA23SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
- Harjoitukset 1
Osaamistavoitteet
Student learns about food cultures from different parts of the world by combining theory and practical work in the kitchen and in the restaurant. Student learns to develope and organize menu and product planning based on international business ideas. Student learns the principals of designing food events for special- interest groups
Arviointiasteikko
1-5
Ilmoittautumisaika
15.05.2023 - 01.09.2023
Ajoitus
02.10.2023 - 17.12.2023
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
- Ann-Mari Karvinen
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLABTO23-24EComplementary competence (Bachelor's) 2023-2024, Faculty of Business and Hospitality Management
-
LLPREX23KHSaapuvat vaihto-opiskelijat 23K, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
-
LLPRHOMA22SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 22S Lappeenranta
Pienryhmät
- Harjoitukset 1
Osaamistavoitteet
Student learns about food cultures from different parts of the world by combining theory and practical work in the kitchen and in the restaurant. Student learns to develope and organize menu and product planning based on international business ideas. Student learns the principals of designing food events for special- interest groups
Arviointiasteikko
1-5
Ilmoittautumisaika
01.07.2022 - 04.09.2022
Ajoitus
23.09.2022 - 13.12.2022
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
10 - 45
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
- Tapio Laine
- Ann-Mari Karvinen
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLABTO22HTäydentävä osaaminen (AMK) 2022, Liiketoimintayksikkö
-
LLPRHOMA21SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 21S Lappeenranta
-
LLPREX22SHSaapuvat vaihto-opiskelijat 22S, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
Pienryhmät
- Harjoitukset 1
Osaamistavoitteet
Student learns about food cultures from different parts of the world by combining theory and practical work in the kitchen and in the restaurant. Student learns to develope and organize menu and product planning based on international business ideas. Student learns the principals of designing food events for special- interest groups
Arviointiasteikko
1-5