Hotelli- ja majoitusalan sähköinen liiketoiminta ja digitaaliset prosessitLaajuus (5 op)
Tunnus: AL00CB94
Laajuus
5 op
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- työskennellä yleisempien hotellin ja ravintolan sähköiset myynti- ja jakelukanavien kanssa
- ja tuntee modernin digitaalisen kaupankäynnin periaatteet
- ohjata, perehdyttää ja päivittää alaisiaan digitaalisen sisällön hyödyntämisessä
- digitaalisen viestinnän lainalaisuudet .
Ilmoittautumisaika
18.03.2024 - 14.04.2024
Ajoitus
01.05.2024 - 31.08.2024
Opintopistemäärä
5 op
Virtuaaliosuus
5 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Verkkokampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
0 - 80
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Sini Viinanen
Opetusryhmät
- Luennot (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Verkkoluento (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLPRHOTRA21SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta
-
LLABTO23-24Täydentävä osaaminen (AMK) 2023-2024, Liiketoimintayksikkö
-
LABKES24KHKesäopinnot 2024 (AMK)
Pienryhmät
- Luennot
- Verkkoluento
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- työskennellä yleisempien hotellin ja ravintolan sähköiset myynti- ja jakelukanavien kanssa
- ja tuntee modernin digitaalisen kaupankäynnin periaatteet
- ohjata, perehdyttää ja päivittää alaisiaan digitaalisen sisällön hyödyntämisessä
- digitaalisen viestinnän lainalaisuudet .
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Verkkoluentoja toukokuussa 2024, jotka katsottavissa myös jälkikäteen oppimisalustalta. Itsenäistä kurssimateriaalien opiskelua, tiedon etsimistä sekä aktivoivia oppimistehtäviä.
Ajoitus ja läsnäolo
Verkko-opetusta ja ohjausta toukokuussa sekä itsenäistä opiskelua kesäkuusta elokuuhun. Toukokuun verkkoluennoilla ei ole läsnäolopakkoa, vaan ne voi myös katsoa tallenteelta.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Oppimisalustalla jaettu materiaali.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Ei valinnaisia suoritustapoja.
Oppimisympäristö
Moodle ja Howspace.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Kaikki kurssin oppimistehtävät esitellään toukokuun aikana ja niitä on mahdollista tehdä elokuun loppuun saakka.
Sisältö
Opintojakso antaa kokonaiskuvan sähköisestä liiketoiminnasta ja digitaalisista prosesseista hotelli- ja majoitusalalla. Opiskelija perehtyy digitaaliseen palvelupolkuun. Opiskelija tutustuu hotellialalla käytettyjen digitaalisten alustojen ja sovellusten keskeisiin toimintaperiaatteisiin sekä mahdollisuuksiin.
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Ei vaatimuksia edeltävälle osaamiselle
Arviointimenetelmät
Oppimistehtävien arviointi asteikolla 1-5. Verkkoluentoihin osallistuminen (tai niiden katsominen jälkikäteen tallenteelta) on osa arviointikriteeristöä.
Arviointiasteikko
1-5
Hylätty (0)
Opiskelija ei ole palauttanut oppimistehtäviä.
Arviointikriteerit: taso 1: (arviointiasteikko 1-5)
Tyydyttävä (2, 1): Opiskelija on palauttanut vähintään 50% oppimistehtävistä. Oppimistehtävissä on noudatettu osittain ja vain vähän annettuja ohjeita. Raporttien sisältö vastaa osittain ja vain vähän annettuja ohjeita.
Opiskelija on osallistunut vähintään 50% lähiopetuksen luennoista tai katsonut vähintään 50% verkkoluentojen tallenteista.
Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)
Hyvä (4,3): Opiskelija on palauttanut oppimistehtävät. Oppimistehtävissä on noudatettu osittain annettuja ohjeita ja palautettujen tehtävien sisällöt ovat osittain annettujen ohjeiden mukaisia.
Opiskelija on osallistunut vähintään 70% verkkoluentoihin tai katsonut vähintään 70% verkkoluentojen tallenteista.
Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)
Kiitettävä (5): Opiskelija on palauttanut oppimistehtävät. Oppimistehtävissä on noudatettu annettuja ohjeita ja palautettujen tehtävien sisältö on annettujen ohjeiden mukainen.
Opiskelija on osallistunut kaikkiin lähiopetuksen luentoihin tai katsonut ne tallenteilta.
Ilmoittautumisaika
21.11.2022 - 08.01.2023
Ajoitus
01.01.2023 - 31.05.2023
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Verkkokampus, Lappeenranta
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Johanna Heinonen-Kemppi
- Lari-Pekka Ruotsi
Opetusryhmät
- Luennot (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Kenttä (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLABTO23HTäydentävä osaaminen (AMK) 2023, Liiketoimintayksikkö
-
LLPRHOTRA20SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 20S Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot
- Kenttä
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- työskennellä yleisempien hotellin ja ravintolan sähköiset myynti- ja jakelukanavien kanssa
- ja tuntee modernin digitaalisen kaupankäynnin periaatteet
- ohjata, perehdyttää ja päivittää alaisiaan digitaalisen sisällön hyödyntämisessä
- digitaalisen viestinnän lainalaisuudet .
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Asiantuntijaluennot, projektin omainen kenttätyö sekä ohjattu itsenäinen sekä tiimeissä tapahtuva etäopiskelu.
Kurssin aikan opiskelijat toteuttavat osansa nk. "pahvihotellista" Lahden kampuksella, jonne konkreettisesti majoitetaan n. 40 opiskelijavierasta yhden kouluviikon ajaksi.
Ajoitus ja läsnäolo
Kurssi toteutetaan aikaikkunassa: 13.03.2023 - 31.05.2023
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Opettajat jakavat materiaalin kurssin alussa
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Ei valinnaisia suoritustapoja kurssin luonteesta johtuen
Oppimisympäristö
Lappeenrannan ja Lahden kampukset sekä verkkoympäristö
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Kurssi sitoo noin 60 - 80 tuntia opiskelijan aikaa.
Arviointiasteikko
1-5