Ruokaelämykset luonnossaLaajuus (3 op)
Tunnus: AL00CC18
Laajuus
3 op
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- elämysruokayrityksen perustamisen asetukset ja säädökset sekä kannattavan elämysyritystoiminnan onnistumisen kriteerit/käsitteet
- suunnitella kannattavia elämysruokatuotteita asiakaslähtöisesti
- osaa suunnitella turvallisia elämysruokatuotteita sekä toimia kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti
Ilmoittautumisaika
07.05.2025 - 31.08.2025
Ajoitus
08.09.2025 - 16.10.2025
Opintopistemäärä
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 60
Koulutus
- Täydentävä osaaminen, AMK
Opettaja
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Harjoitus R 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Opintokäynti/ekskursio 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLPRHOTRA22SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 22S Lappeenranta
-
LLABTO25-26Täydentävä osaaminen (AMK) 2024-2025, Liiketoimintayksikkö
-
LLPRHOTRA23SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 23S Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
- Harjoitus R 1
- Info 1
- Opintokäynti/ekskursio 1
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- elämysruokayrityksen perustamisen asetukset ja säädökset sekä kannattavan elämysyritystoiminnan onnistumisen kriteerit/käsitteet
- suunnitella kannattavia elämysruokatuotteita asiakaslähtöisesti
- osaa suunnitella turvallisia elämysruokatuotteita sekä toimia kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Luennot, yritysvierailuja, käytännön toteutuksia sekä harjoitustöitä.
Ajoitus ja läsnäolo
Opetus lukujärjestyksen mukaan serkä työskentely sovituissa toimeksiannoissa. Läsnäolo väh. 80%
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Materiaali Moodlessa, ekokki sekä muu materiaali ilmoitetaan kurssin alkaessa.
Työelämäyhteistyö
Työskentely GastroBar Saimaan asiakastoteutuksissa sekä yhteistyöyrityksissä.
Oppimisympäristö
Kampusalue, GastroBar Saimaa sekä yhteistyöyritykset.
Sisältö
Opiskelija tietää elämysruokayrityksen perustamisen asetukset ja säädökset sekä kannattavan elämysyritystoiminnan onnistumisen kriteerit/käsitteet. Osaa suunnitella kannattavia elämysruokatuotteita asiakaslähtöisesti.
Arviointimenetelmät
Aktiivinen osallistuminen suunnitteluun, tuotantoon ja toteutukseen GastroBar Saimaassa sekä yhteistyöyrityksissä. Harjoitustöiden suorittaminen hyväksytysti. Jatkuva näyttö.
Arviointiasteikko
1-5
Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)
Opiskelija ymmärtää ruokaelämyksen osana liiketoimintaa ja ymmärtää toiminnan suunnittelun periaatteet.