Siirry suoraan sisältöön

Ruokaelämykset luonnossa (3 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CC18-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

07.05.2025 - 31.08.2025

Ajoitus

08.09.2025 - 16.10.2025

Opintopistemäärä

3 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

20 - 60

Koulutus

  • Täydentävä osaaminen, AMK

Opettaja

  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitus R 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Opintokäynti/ekskursio 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLPRHOTRA22S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 22S Lappeenranta
  • LLABTO25-26
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2024-2025, Liiketoimintayksikkö
  • LLPRHOTRA23S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 23S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1
  • Harjoitus R 1
  • Info 1
  • Opintokäynti/ekskursio 1

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
- elämysruokayrityksen perustamisen asetukset ja säädökset sekä kannattavan elämysyritystoiminnan onnistumisen kriteerit/käsitteet
- suunnitella kannattavia elämysruokatuotteita asiakaslähtöisesti
- osaa suunnitella turvallisia elämysruokatuotteita sekä toimia kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Luennot, yritysvierailuja, käytännön toteutuksia sekä harjoitustöitä.

Ajoitus ja läsnäolo

Opetus lukujärjestyksen mukaan serkä työskentely sovituissa toimeksiannoissa. Läsnäolo väh. 80%

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Materiaali Moodlessa, ekokki sekä muu materiaali ilmoitetaan kurssin alkaessa.

Työelämäyhteistyö

Työskentely GastroBar Saimaan asiakastoteutuksissa sekä yhteistyöyrityksissä.

Oppimisympäristö

Kampusalue, GastroBar Saimaa sekä yhteistyöyritykset.

Sisältö

Opiskelija tietää elämysruokayrityksen perustamisen asetukset ja säädökset sekä kannattavan elämysyritystoiminnan onnistumisen kriteerit/käsitteet. Osaa suunnitella kannattavia elämysruokatuotteita asiakaslähtöisesti.

Arviointimenetelmät

Aktiivinen osallistuminen suunnitteluun, tuotantoon ja toteutukseen GastroBar Saimaassa sekä yhteistyöyrityksissä. Harjoitustöiden suorittaminen hyväksytysti. Jatkuva näyttö.

Arviointiasteikko

1-5

Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)

Opiskelija ymmärtää ruokaelämyksen osana liiketoimintaa ja ymmärtää toiminnan suunnittelun periaatteet.