Siirry suoraan sisältöön

Restonomi (AMK), hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohto 21S, päivätoteutus, Lappeenranta: Hotelliosaajaksi

Tunnus: HOTRA21SLPR

Tutkinto:
Matkailu- ja ravitsemisalan ammattikorkeakoulututkinto

Tutkintonimike:
Restonomi (AMK)

Laajuus:
210 op

Kesto:
3.5 vuotta (210 op)

Aloituslukukausi:
Syksy 2021

Opetuskieli:
suomi

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2021-2022 2022-2023 2023-2024 2024-2025 Syksy
2021
Kevät
2022
Syksy
2022
Kevät
2023
Syksy
2023
Kevät
2024
Syksy
2024
1. / 2021 2. / 2021 3. / 2021 4. / 2022 5. / 2022 6. / 2022 1. / 2022 2. / 2022 3. / 2022 4. / 2023 5. / 2023 6. / 2023 1. / 2023 2. / 2023 3. / 2023 4. / 2024 5. / 2024 6. / 2024 1. / 2024 2. / 2024 3. / 2024
HOTRA21SLPR-1001
Yhteiset opinnot

(Kaikki pakollisia)

15
AY00BU33 Ammatillinen kasvu 1 1 1 0.5 0.5 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2
AY00BU34 Ammatillinen kasvu 2 1 1 0.5 0.5 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2
AY00BU35 Ammatillinen kasvu 3 1 1 0.5 0.5 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2 0.2
A300CE13 Orientation to Sustainability Thinking 2 2 2 0.7 0.7 0.7
KE00BT61 English for Work 4 4 4 1.3 1.3 1.3
KR00BU42 Svenska i arbetslivet, muntlig 1 1 1 0.3 0.3 0.3
KR00BU43 Svenska i arbetslivet, skriftlig 1 1 1 0.3 0.3 0.3
KS00BT59 Asiantuntijan viestintätaidot 4 4 4 1.3 1.3 1.3
HOTRA21SLPR-1002
Ammatillinen ydinosaaminen

(Kaikki pakollisia)

80
AL00CD71 Tutkimusmenetelmät 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CD66 Liike-elämän matematiikka 4 4 4 1.3 1.3 1.3
AL00CD75 Työvälineosaaminen 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CD60 Asiantuntijuuden brändäys 3 3 3 1 1 1
AL00CD63 Esimiestyö ja johtaminen 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CB07 Hospitality English 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CB08 Palvelukokemusta luomassa 10 10 10 3.3 3.3 3.3
AL00CB09 Palvelukokemusta tuottamassa 10 10 10 3.3 3.3 3.3
AL00CD64 Taloushallinto 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CN46 Vieraanvaraisuusalan palvelukehitysprojekti 9 9 9 3 3 3
AL00CD67 Kannattavuuslaskenta ja talouden suunnittelu 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CD69 Yrittäjyys ja innovaatioiden kaupallistaminen 4 4 4 1.3 1.3 1.3
AL00CD68 Tulevaisuuksien ennakointi ja innovaatiotoiminta 5 5 5 1.7 1.7 1.7
AL00CD61 Asiakkuudet ja markkinointi 5 5 5 1.7 1.7 1.7
HOTRA21SLPR-1003
Täydentävä osaaminen

(Valitaan opintopisteitä: 70)

70
AL00CB87 Tila- ja tunnelmamuotoilu 5
AL00CB90 Esimiehenä vieraanvaraisuusalalla 5
AL00CB92 Hotellit ja trendit 5
AL00CB93 Majoitusliikkeen palveluprosessit 5
AL00CB94 Hotelli- ja majoitusalan sähköinen liiketoiminta ja digitaaliset prosessit 5
AL00CB95 Tuottojohtaminen vieraanvaraisuusalalla 5
AL00CB96 Hotellijärjestelmät esimiestyössä 2
AL00CB97 Hotelli- ja ravintola-alan palvelumuotoilu 5
AL00CB99 Hotelli- ja ravintola-alan henkilöstösuunnittelu 5
AL00CB98 Hotelli- ja ravintola-alan ohjelmistot 5
AL00CC12 Ruokatuotanto 5
AL00CC13 Ravintolatoiminta 6
AL00CC14 Trendit ja ravintolatoimintojen suunnittelu 5
AL00CC16 Drinks and Cocktails 3
AL00CC17 Olut- ja viinitietous 3
AL00CC18 Ruokaelämykset luonnossa 3
AL00CC19 Marriage of Food and Wine 3
AL00CN20 Strategic Management and Hotel Simulation 5
AL00CC66 Sustainability in Tourism and Leisure 5
AL00CC23 Experience Design 5
AL00CC24 Holistic Approach to Well-Being Tourism 5
HOTRA21SLPR-1006
LABin muissa yksiköissä suoritetut opinnot (mm. kieli- ja viestintäopinnot)

(Valitaan opintopisteitä: 0)

0
AY00CC41 KvantiLAB 3
AY00CC40 KvaliLAB 3
LA00BR31 Projektityöskentely - DuuniExpo 5
AY00CA99 Projektityöskentely 5
AY00CC65 Johtamiskoulutus varusmiespalveluksessa 5
AY00CG55 Oppijana kehittyminen 3
AY00CC26 LAB@avain 1
HOTRA21SLPR-1007
Muissa korkeakouluissa suoritetut opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 0)

0
HOTRA21SLPR-1008
Vaihdossa suoritetut opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 0)

0
HOTRA21SLPR-1004
Harjoittelu

(Kaikki pakollisia)

30
HA00BU36 Harjoittelu 1 10 2 4 4 2 2 2 2 2 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7
HA00BU37 Harjoittelu 2 10 4 4 2 2 2 2 2 2 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7
HA00BU38 Harjoittelu 3 10 4 4 2 2 2 2 2 2 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7 0.7
HOTRA21SLPR-1005
Opinnäytetyö

(Kaikki pakollisia)

15
AO00BU39 Opinnäytetyön suunnittelu 5 5 2.5 2.5 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8
AO00BU40 Opinnäytetyön toteutus 5 5 2.5 2.5 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8
AO00BU41 Opinnäytetyön raportointi ja viimeistely 5 2.5 2.5 2.5 2.5 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8
Yhteensä 210 60 48 25.5 6.5 33.5 26.5 27.5 20.5 11.5 14 6.5 11.2 11.2 11.2 8.8 8.8 8.8 9.4 9.4 9.4 7 7 7 3.9 3.9 3.9 4.73 4.73 4.73 2.23 2.23 2.23

Lukukausi- ja lukuvuosikohtaiset opintopistekertymät vaihtelevat valinnaisten ja vapaasti valittavien opintojen ajoituksesta johtuen.

Suorituksen tarkentava tyyppi

Harjoittelu
Harjoittelu 1
Harjoittelu 2
Harjoittelu 3
Opinnäytetyöhön liittyvä opinto
Opinnäytetyön suunnittelu
Opinnäytetyön toteutus
Opinnäytetyön raportointi ja viimeistely
Suomi toisena kielenä

Ei liitettyjä opintojaksoja

Työelämäyhteistyössä suoritettu opinto

Ei liitettyjä opintojaksoja

Luokittelemattomat
Ammatillinen kasvu 1
Ammatillinen kasvu 2
Ammatillinen kasvu 3
Orientation to Sustainability Thinking
English for Work
Svenska i arbetslivet, muntlig
Svenska i arbetslivet, skriftlig
Asiantuntijan viestintätaidot
Tutkimusmenetelmät
Liike-elämän matematiikka
Työvälineosaaminen
Asiantuntijuuden brändäys
Esimiestyö ja johtaminen
Hospitality English
Palvelukokemusta luomassa
Palvelukokemusta tuottamassa
Taloushallinto
Vieraanvaraisuusalan palvelukehitysprojekti
Kannattavuuslaskenta ja talouden suunnittelu
Yrittäjyys ja innovaatioiden kaupallistaminen
Tulevaisuuksien ennakointi ja innovaatiotoiminta
Asiakkuudet ja markkinointi
Tila- ja tunnelmamuotoilu
Esimiehenä vieraanvaraisuusalalla
Hotellit ja trendit
Majoitusliikkeen palveluprosessit
Hotelli- ja majoitusalan sähköinen liiketoiminta ja digitaaliset prosessit
Tuottojohtaminen vieraanvaraisuusalalla
Hotellijärjestelmät esimiestyössä
Hotelli- ja ravintola-alan palvelumuotoilu
Hotelli- ja ravintola-alan henkilöstösuunnittelu
Hotelli- ja ravintola-alan ohjelmistot
Ruokatuotanto
Ravintolatoiminta
Trendit ja ravintolatoimintojen suunnittelu
Beverages and Bar Work
Drinks and Cocktails
Olut- ja viinitietous
Ruokaelämykset luonnossa
Marriage of Food and Wine
Strategic Management and Hotel Simulation
Sustainability in Tourism and Leisure
Experience Design
Holistic Approach to Well-Being Tourism
Growth Entrepreneurship - Startup Kit
KvantiLAB
KvaliLAB
Projektityöskentely - DuuniExpo
Projektityöskentely
Johtamiskoulutus varusmiespalveluksessa
Oppijana kehittyminen
LAB@avain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
HOTRA21SLPR-1001
Yhteiset opinnot

(Kaikki pakollisia)

15
AY00BU33 Ammatillinen kasvu 1 1
AY00BU34 Ammatillinen kasvu 2 1
AY00BU35 Ammatillinen kasvu 3 1
A300CE13 Orientation to Sustainability Thinking 2
KE00BT61 English for Work 4
KR00BU42 Svenska i arbetslivet, muntlig 1
KR00BU43 Svenska i arbetslivet, skriftlig 1
KS00BT59 Asiantuntijan viestintätaidot 4
HOTRA21SLPR-1002
Ammatillinen ydinosaaminen

(Kaikki pakollisia)

80
AL00CD71 Tutkimusmenetelmät 5
AL00CD66 Liike-elämän matematiikka 4
AL00CD75 Työvälineosaaminen 5
AL00CD60 Asiantuntijuuden brändäys 3
AL00CD63 Esimiestyö ja johtaminen 5
AL00CB07 Hospitality English 5
AL00CB08 Palvelukokemusta luomassa 10
AL00CB09 Palvelukokemusta tuottamassa 10
AL00CD64 Taloushallinto 5
AL00CN46 Vieraanvaraisuusalan palvelukehitysprojekti 9
AL00CD67 Kannattavuuslaskenta ja talouden suunnittelu 5
AL00CD69 Yrittäjyys ja innovaatioiden kaupallistaminen 4
AL00CD68 Tulevaisuuksien ennakointi ja innovaatiotoiminta 5
AL00CD61 Asiakkuudet ja markkinointi 5
HOTRA21SLPR-1003
Täydentävä osaaminen

(Valitaan opintopisteitä: 70)

70
AL00CB87 Tila- ja tunnelmamuotoilu 5
AL00CB90 Esimiehenä vieraanvaraisuusalalla 5
AL00CB92 Hotellit ja trendit 5
AL00CB93 Majoitusliikkeen palveluprosessit 5
AL00CB94 Hotelli- ja majoitusalan sähköinen liiketoiminta ja digitaaliset prosessit 5
AL00CB95 Tuottojohtaminen vieraanvaraisuusalalla 5
AL00CB96 Hotellijärjestelmät esimiestyössä 2
AL00CB97 Hotelli- ja ravintola-alan palvelumuotoilu 5
AL00CB99 Hotelli- ja ravintola-alan henkilöstösuunnittelu 5
AL00CB98 Hotelli- ja ravintola-alan ohjelmistot 5
AL00CC12 Ruokatuotanto 5
AL00CC13 Ravintolatoiminta 6
AL00CC14 Trendit ja ravintolatoimintojen suunnittelu 5
AL00CN06 Beverages and Bar Work 5
AL00CC16 Drinks and Cocktails 3
AL00CC17 Olut- ja viinitietous 3
AL00CC18 Ruokaelämykset luonnossa 3
AL00CC19 Marriage of Food and Wine 3
AL00CN20 Strategic Management and Hotel Simulation 5
AL00CC66 Sustainability in Tourism and Leisure 5
AL00CC23 Experience Design 5
AL00CC24 Holistic Approach to Well-Being Tourism 5
AL00CJ27 Growth Entrepreneurship - Startup Kit 5
HOTRA21SLPR-1006
LABin muissa yksiköissä suoritetut opinnot (mm. kieli- ja viestintäopinnot)

(Valitaan opintopisteitä: 0)

0
AY00CC41 KvantiLAB 3
AY00CC40 KvaliLAB 3
LA00BR31 Projektityöskentely - DuuniExpo 5
AY00CA99 Projektityöskentely 5
AY00CC65 Johtamiskoulutus varusmiespalveluksessa 5
AY00CG55 Oppijana kehittyminen 3
AY00CC26 LAB@avain 1
HOTRA21SLPR-1007
Muissa korkeakouluissa suoritetut opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 0)

0
HOTRA21SLPR-1008
Vaihdossa suoritetut opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 0)

0
HOTRA21SLPR-1004
Harjoittelu

(Kaikki pakollisia)

30
HA00BU36 Harjoittelu 1 10
HA00BU37 Harjoittelu 2 10
HA00BU38 Harjoittelu 3 10
HOTRA21SLPR-1005
Opinnäytetyö

(Kaikki pakollisia)

15
AO00BU39 Opinnäytetyön suunnittelu 5
AO00BU40 Opinnäytetyön toteutus 5
AO00BU41 Opinnäytetyön raportointi ja viimeistely 5