Creative food and service experiencesLaajuus (5 op)
Tunnus: AL00CM73
Laajuus
5 op
Opetuskieli
- englanti
Osaamistavoitteet
Student is able to
- create food and service business concepts for the success of a profitable business
- design creative food products and services in a customer-oriented manner
- design safe creative food and service products and act in accordance with the principles of sustainable development
Ilmoittautumisaika
07.05.2025 - 30.09.2025
Ajoitus
22.09.2025 - 07.11.2025
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Paikat
20 - 60
Koulutus
- Complementary competence, Bachelor's
Opettaja
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Itsenäinen 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Opintokäynti/ekskursio 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLABTO25-26EComplementary competence (Bachelor's) 2025-2026, Faculty of Business and Hospitality Management
-
LLPRHOMA23SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta
-
LLPREX25SHSaapuvat vaihto-opiskelijat 25S, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot 1
- Harjoitukset 1
- Info 1
- Itsenäinen 1
- Opintokäynti/ekskursio 1
Osaamistavoitteet
Student is able to
- create food and service business concepts for the success of a profitable business
- design creative food products and services in a customer-oriented manner
- design safe creative food and service products and act in accordance with the principles of sustainable development
Arviointiasteikko
1-5