Siirry suoraan sisältöön

Creative food and service experiences (5 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CM73-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

07.05.2025 - 30.09.2025

Ajoitus

22.09.2025 - 07.11.2025

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

20 - 60

Koulutus

  • Complementary competence, Bachelor's

Opettaja

  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Itsenäinen 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Opintokäynti/ekskursio 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLABTO25-26E
    Complementary competence (Bachelor's) 2025-2026, Faculty of Business and Hospitality Management
  • LLPRHOMA23S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta
  • LLPREX25SH
    Saapuvat vaihto-opiskelijat 25S, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1
  • Harjoitukset 1
  • Info 1
  • Itsenäinen 1
  • Opintokäynti/ekskursio 1

Osaamistavoitteet

Student is able to
- create food and service business concepts for the success of a profitable business
- design creative food products and services in a customer-oriented manner
- design safe creative food and service products and act in accordance with the principles of sustainable development

Arviointiasteikko

1-5