Siirry suoraan sisältöön

Restaurant sales and servicesLaajuus (5 op)

Tunnus: AL00CM72

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • englanti

Osaamistavoitteet

Enrepreneurship in every day functions. Providing customer oriented profitable service. Boosting up the business.

Ilmoittautumisaika

20.11.2023 - 05.01.2024

Ajoitus

12.02.2024 - 28.04.2024

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Englanti
Koulutus
  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen
Opetusryhmät
  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
  • LLPRHOMA23S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta
Pienryhmät
  • Luennot 1
  • Harjoitukset 1
  • Tentti 1

Osaamistavoitteet

Enrepreneurship in every day functions. Providing customer oriented profitable service. Boosting up the business.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Contact teaching
Assignments
Group work
Project
Exam

Ajoitus ja läsnäolo

Scheduled in TimeEdit

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Provided by the teachers via Moodle

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

None

Työelämäyhteistyö

Project in Gastrobar Saimaa

Uusintamahdollisuudet

Not possible to pass without classroom attandance.
Resit exam possible.

Oppimisympäristö

Gastrobar Saimaa

Sisältö

- POS advertising in restaurant
- Creating buyer-friendly atmosphere in restaurant
- Sales negotiations
- Sales correspondence
- Increasing Restaurant Sales
- Upselling Project
- Improving Service Quality

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Max. number of students:40
Prerequisite:Only students who have participated Restaurant Functions will be accepted.
No prerequisites for Exchange students; but they will be accepted to participate, if there are vacant places.
Participating classes, completing assignments and being active during the project is in key role/evaluation

Arviointimenetelmät

Continuous assessment > Active participation
Assignments
Exam

Arviointiasteikko

1-5

Ilmoittautumisaika

21.11.2022 - 09.01.2023

Ajoitus

09.01.2023 - 23.04.2023

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Englanti
Koulutus
  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
  • Marja Antikainen
  • Ann-Mari Karvinen
Opetusryhmät
  • Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
  • LLPREX23KH
    Saapuvat vaihto-opiskelijat 23K, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
  • LLABTO23H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2023, Liiketoimintayksikkö
  • LLPRHOMA22S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 22S Lappeenranta
Pienryhmät
  • Info 1
  • Luennot 1
  • Harjoitukset 1
  • Tentti 1

Osaamistavoitteet

Enrepreneurship in every day functions. Providing customer oriented profitable service. Boosting up the business.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Contact teaching
Assignments
Group work
Project
Exam

Ajoitus ja läsnäolo

During weeks 2-15 as scheduled in TimeEdit

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Provided by the teachers vis Moodle

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

None

Työelämäyhteistyö

Project in Gastrobar Saimaa

Uusintamahdollisuudet

Not possible to pass without classroom attandance.
Resit exam possible.

Oppimisympäristö

Gastrobar Saimaa

Sisältö

- POS advertising in restaurant
- Creating buyer-friendly atmosphere in restaurant
- Telemarketing
- Sales negotiations
- Sales correspondence
- Increasing Restaurant Sales
- Upselling Project
- Improving Service Quality

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Max. number of students:40
Prerequisite:Only students who have participated Restaurant Functions will be accepted.
No prerequisites for Exchange students; but they will be accepted to participate, if there are vacant places.
Participating classes, completing assignments and being active during the project is in key role/evaluation

Arviointimenetelmät

Continuous assessment > Active participation
Assignments
Exam

Arviointiasteikko

1-5

Ilmoittautumisaika

19.11.2021 - 09.01.2022

Ajoitus

10.01.2022 - 17.04.2022

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Englanti
Paikat

15 - 40

Koulutus
  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
  • Täydentävä osaaminen ja vapaavalintaiset opinnot, AMK
Opettaja
  • Marja Antikainen
  • Ann-Mari Karvinen
Opetusryhmät
  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
  • LLABTO22H
    Täydentävä osaaminen (AMK) 2022, Liiketoimintayksikkö
  • LLPRHOMA21S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 21S Lappeenranta
Pienryhmät
  • Luennot 1
  • Info 1
  • Tentti 1

Osaamistavoitteet

Enrepreneurship in every day functions. Providing customer oriented profitable service. Boosting up the business.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Contact teaching
Assignments
Group work
Project
Exam

Ajoitus ja läsnäolo

During weeks 2-15 as scheduled in TimeEdit

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Provided by the teachers vis Moodle

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

None

Työelämäyhteistyö

Project in Gastrobar Saimaa

Uusintamahdollisuudet

Not possible to pass without classroom attandance.
Resit exam possible.

Oppimisympäristö

Gastrobar Saimaa

Sisältö

- POS advertising in restaurant
- Creating buyer-friendly atmosphere in restaurant
- Telemarketing
- Sales negotiations
- Sales correspondence
- Increasing Restaurant Sales
- Upselling Project
- Improving Service Quality

Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen

Participating classes, completing assignments and being active during the project is in key role/evaluation

Arviointimenetelmät

Continuous assessment > Active participation
Assignments
Exam

Arviointiasteikko

1-5