Siirry suoraan sisältöön

Restaurant FunctionsLaajuus (5 op)

Tunnus: AL00CF16

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Student knows different business ideas and types of restaurant.
Student understands customer service as one of the central values and success factors of the sector.
Student knows how to use the basic methods and equipments of making food and beverages.
Student can apply in practice the basics of service techniques and setting for meals.

Ilmoittautumisaika

06.05.2024 - 30.08.2024

Ajoitus

05.09.2024 - 15.12.2024

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

20 - 50

Koulutus
  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen
Opetusryhmät
  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset 2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Tentti 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
  • LLPRHOMA24S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 24S Lappeenranta
Pienryhmät
  • Luennot 1
  • Harjoitukset 1
  • Harjoitukset 2
  • Tentti 1

Osaamistavoitteet

Student knows different business ideas and types of restaurant.
Student understands customer service as one of the central values and success factors of the sector.
Student knows how to use the basic methods and equipments of making food and beverages.
Student can apply in practice the basics of service techniques and setting for meals.

Arviointiasteikko

1-5

Ilmoittautumisaika

06.05.2024 - 30.08.2024

Ajoitus

05.09.2024 - 15.12.2024

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Suomi
Paikat

20 - 50

Koulutus
  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen
Opetusryhmät
  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset 2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
  • LLPRHOMA24S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 24S Lappeenranta
Pienryhmät
  • Harjoitukset 1
  • Harjoitukset 2

Osaamistavoitteet

Student knows different business ideas and types of restaurant.
Student understands customer service as one of the central values and success factors of the sector.
Student knows how to use the basic methods and equipments of making food and beverages.
Student can apply in practice the basics of service techniques and setting for meals.

Arviointiasteikko

1-5

Ilmoittautumisaika

15.05.2023 - 01.09.2023

Ajoitus

04.09.2023 - 30.11.2023

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Suomi
Koulutus
  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen
Opetusryhmät
  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset 2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset 1 ja 2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
  • LLPRHOMA23S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 23S Lappeenranta
Pienryhmät
  • Harjoitukset 1
  • Harjoitukset 2
  • Harjoitukset 1 ja 2

Osaamistavoitteet

Student knows different business ideas and types of restaurant.
Student understands customer service as one of the central values and success factors of the sector.
Student knows how to use the basic methods and equipments of making food and beverages.
Student can apply in practice the basics of service techniques and setting for meals.

Arviointiasteikko

1-5

Ilmoittautumisaika

01.07.2022 - 04.09.2022

Ajoitus

30.08.2022 - 21.11.2022

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet
  • Suomi
Koulutus
  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
  • Tapio Laine
  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen
Opetusryhmät
  • Harjoitus R 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitus R 2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset R1 ja R2 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
  • LLPRHOMA22S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 22S Lappeenranta
Pienryhmät
  • Harjoitus R 1
  • Harjoitus R 2
  • Harjoitukset R1 ja R2

Osaamistavoitteet

Student knows different business ideas and types of restaurant.
Student understands customer service as one of the central values and success factors of the sector.
Student knows how to use the basic methods and equipments of making food and beverages.
Student can apply in practice the basics of service techniques and setting for meals.

Arviointiasteikko

1-5