Siirry suoraan sisältöön

International Restaurants and Cuisines (5 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CN05-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

07.05.2025 - 30.09.2025

Ajoitus

06.10.2025 - 14.12.2025

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

20 - 60

Koulutus

  • Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management

Opettaja

  • Ann-Mari Karvinen
  • Jukka Moilanen

Opetusryhmät

  • Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Info 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLABTO25-26E
    Complementary competence (Bachelor's) 2025-2026, Faculty of Business and Hospitality Management
  • LLPRHOMA24S
    Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 24S Lappeenranta
  • LLPREX25SH
    Saapuvat vaihto-opiskelijat 25S, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot 1
  • Harjoitukset 1
  • Info 1

Osaamistavoitteet

Student learns about food cultures from different parts of the world by combining theory and practical work in the kitchen and in the restaurant. Student learns to develope and organize menu and product planning based on international business ideas. Student learns the principals of designing food events for special- interest groups

Arviointiasteikko

1-5