Skip to main content

Developing professional competence 3 (1 cr)

Code: AY00BU35-3057

General information


Enrollment

07.05.2025 - 31.08.2025

Timing

01.08.2025 - 31.05.2026

Number of ECTS credits allocated

1 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Faculty of Business and Hospitality Management (LAB)

Campus

Lahti Campus

Teaching languages

  • Finnish

Seats

20 - 60

Degree programmes

  • Bachelor's Degree Programme in Business (in Finnish)

Teachers

  • Tarja Isola

Groups

  • LLTILII23SH2

Learning outcomes

The student is able to
- identify themselves as a learner and develop their own learning skills
- evaluate innovative or alternative future competences required in their own field
- recognize and aim their own competences to be in level with the future career requirements
- masters the professional concepts of their own field and is able to point out their competencies during job recruitment processes
- give feedback on tuition and services and thus participate in the development of education

Implementation and methods of teaching

Opintojakso toteutetaan lähiopetuksessa Lahden kampuksella. Opintojakso sisältää
- oppimistehtävän, jotka tulee suorittaa annetussa aikataulussa ja
- luentoja kampuksella lukujärjestyksen mukaan.

Timing and attendance

Luennot lukujärjestyksen mukaan.
Oppimistehtävän palauttaminen Moodlessa annetun aikataulun mukaan.

Learning material and recommended literature

Opintojakson Moodle-sivulla oleva materiaali.

Working life cooperation

Opintojakson luennoilla vierailee luennoitsijoita.

Learning environment

auditorio ja luokkatilat kampuksella, Peppi, Moodle

Student time use and work load

1 opintopiste vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä.

Contents

Tämän opintojakson aikana opiskelija paneutuu harjoittelun suorittamiseen, opinnäytetyön kirjoittamisen valmisteluun sekä opintojen viimeistelemiseen. Opintojakson aikana opiskelija alkaa orientoitumaan kohti valmistumista.

Assessment scale

Approved/Failed