Siirry suoraan sisältöön

Tekniikan ala (5 op)

Toteutuksen tunnus: VK00CZ12-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.10.2023 - 31.10.2023

Ajoitus

01.11.2023 - 29.02.2024

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Kielikeskus (LAB)

Toimipiste

Verkkokampus

Opetuskielet

  • Englanti

Koulutus

  • Vieraskielinen korkeakouluopintoihin valmentava koulutus maahanmuuttajille

Opettaja

  • Päivi Porras
  • Sanna Kyyhkynen
  • Tiina Valkonen

Ryhmät

  • KLTIVALM23SV
    Vieraskielinen korkeakouluopintoihin valmentava koulutus maahanmuuttajille 23S, verkko-opinnot

Osaamistavoitteet

Opit ymmärtämään tekniikan eri aloja ja tutustut insinöörin uraan. Sinulla on yleiset tiedot tekniikasta. Osaat ratkaista myös tekniikan alalle tyypillisiä matemaattisia ongelmia. Tutustut online-laskimen käyttöön.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Verkkoharjoitukset, verkkotapaamiset

Sisältö

Tavoitteet: Opit ymmärtämään tekniikan eri aloja ja tutustut insinöörin uraan. Sinulla on yleiset tiedot tekniikasta. Osaat ratkaista myös tekniikan alalle tyypillisiä matemaattisia ongelmia. Tutustut online-laskimen käyttöön.

Sisältö: Tutustut teknisen suunnittelun perustyökaluihin ideoinnista ongelmanratkaisuun läpi koko suunnitteluvaiheen aina tuotteen kaupallistamiseen asti. Samalla tutustut ratkaisun luomiseen tarvittaviin eri tieteenaloihin. Kurssi antaa sinulle yleiskuvan eri aloista insinöörin urapolulla ja selkiyttää siten opiskelupolkuasi valmentavan koulutuksen jälkeisiin opintoihin. Kurssi laajentaa myös tietämystäsi 2. asteen yhtälöistä, lineaarisista yhtälöpareista ja suorakulmaisista kolmioista (Pythagoras, trigonometria).

Arviointiasteikko

1-5

Hylätty (0)

Opiskelija ei ole saavuttanut opintojakson tavoitteita. Opiskelija tunnistaa ja osaa käyttää vain muutamia opintojakson aihepiirin käsitteitä eikä osaa soveltaa oppimaansa.

Arviointikriteerit: taso 1: (arviointiasteikko 1-5)

1-2 Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet välttävästi. Opiskelija tunnistaa ja osaa käyttää opintojakson aihepiirin käsitteitä ja ymmärtää osaamisen kehittymisen edellytykset.

Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)

3–4 Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet hyvin, vaikka tiedoissa ja taidoissa onkin jollain alueilla vielä kehitettävää. Opiskelija osaa käyttää hyvin opintojakson aihepiirin käsitteitä ja soveltaa oppimaansa opiskelun ja työelämän tilanteissa. Opiskelija osaa analysoida omaa osaamistaan.

Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)

5 Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet kiitettävästi. Opiskelija hallitsee kiitettävästi opintojakson aihepiirin käsitteet ja osaa analysoida aihepiiriin liittyviä asioita sujuvasti ja perustellusti. Opiskelijalla on hyvät valmiudet soveltaa oppimaansa opiskelun ja työelämän tilanteissa. Opiskelija osaa analysoida alalla ja alan opinnoissa vaadittavaa osaamista ja oman osaamisensa kehittymistä.