Ruokatuotanto (5 op)
Toteutuksen tunnus: AL00CC12-3004
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
06.05.2024 - 30.08.2024
Ajoitus
02.09.2024 - 10.11.2024
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
20 - 50
Koulutus
- Täydentävä osaaminen ja vapaavalintaiset opinnot, AMK
Opettaja
- Ann-Mari Karvinen
- Jukka Moilanen
Opetusryhmät
- Harjoitukset 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Luennot 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Opintokäynti/ekskursio 1 (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLABTO24-25Täydentävä osaaminen (AMK) 2024-2025, Liiketoimintayksikkö
-
LLPRHOTRA23SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 23S Lappeenranta
Pienryhmät
- Harjoitukset 1
- Luennot 1
- Opintokäynti/ekskursio 1
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
- käyttää digitaalisia välineitä suunnittelussa, toteutuksessa ja kannattavuuden seurannassa
- suunnitella ja toteuttaa erilaisia yrityksen liikeidean mukaisia kannattavia ruokatuotteita
- ruokatuotannon suunnittelun ja toteutuksen vaiheet
Arviointiasteikko
1-5