Siirry suoraan sisältöön

Experience Design (5 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CC23-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

20.11.2023 - 05.01.2024

Ajoitus

01.01.2024 - 31.05.2024

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

TKI-osuus

3 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Verkkokampus

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

20 - 50

Koulutus

  • Complementary competence, Bachelor's

Opettaja

  • Johanna Heinonen-Kemppi

Ryhmät

  • LLABTO23-24E
    Complementary competence (Bachelor's) 2023-2024, Faculty of Business and Hospitality Management
  • LLPREX24KH
    Saapuvat vaihto-opiskelijat 24K, pitkät vaihdot, hotelli- ja ravintola-ala, Lappeenranta
  • LLTIMATLI22S
    Matkailu- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutus 22S Lahti

Osaamistavoitteet

The student is able to
- design, orchestrate and manage customer’s experiences
- create meanings and meaningful contents and solutions in tourism and leisure
- apply design and user-centrism in development of tourism, hospitality and leisure services and business

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Opetusmuodot: verkko-opetus, kirjallisuus ja soveltavat harjoitukset englanniksi

Ajoitus ja läsnäolo

Verkossa toteutettavat luennot lukujärjestyksen mukaan. Opetus tarjotaanZoomin kautta ja luennot nauhoitetaan. Nauhoitetut luennot ovat saatavilla opintojakson Moodle-alustan kautta.
Opinnot alkavat 12.1.2024 klo 12 - 16
Muut sessiot pidetään 2.2.2024 klo 12 - 16, 23.2.2024 12 - 16 ja 15.3.2024 klo 12-16

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Opintomateriaali saatavilla Moodlessa

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Ei saatavilla

Työelämäyhteistyö

Sovellutehtäviä yrityksielle

Uusintamahdollisuudet

Opintotehtävät suoritetaan Moodlessa

Oppimisympäristö

Verkkoluennot
Moodle-alusta
Soveltavat tehtävät

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Verkkoluennot noin 4 x 4 h
Itsenäinen opiskelu ja kirjallisuus 48 h
Tehtävät 60 h

Sisältö

Experience Design liiketoiminnan tapana, strategiana ja Experience Design työkalut. Opitun soveltaminen käytännön yrityscaseen.

Arviointimenetelmät

Arvosana 1-5, muodostuu opintotehtävien ja ryhmätyön keskiarvosta

Arviointiasteikko

1-5

Hylätty (0)

Opiskelija ei ole saavuttanut oppimistavoitteita.

Arviointikriteerit: taso 1: (arviointiasteikko 1-5)

Opiskelija osaa
- käyttää yksittäisiä ammattikäsitteitä ja osoittaa perehtyneisyytensä alan tietoperustaan
- kuvata toimintaan liittyviä lähtökohtia, tarpeita ja perusteita

Arviointikriteerit: taso 3 (arviointiasteikko 1-5)

Opiskelija osaa
- käyttää keskeisiä ammattikäsitteitä johdonmukaisesti
- selvittää ja perustella toimintaan liittyviä lähtökohtia, tarpeita ja perusteita.

Arviointikriteerit: taso 5 (arviointiasteikko 1-5)

Opiskelija osaa
- käyttää ammattikäsitteitä asiantuntevasti
- vertailla perustellen toimintaan liittyviä eri ratkaisuvaihtoehtoja