Developing professional competence 2 (1 cr)
Code: AY00BU34-3060
General information
Enrollment
06.05.2024 - 30.08.2024
Timing
01.08.2024 - 31.12.2024
Number of ECTS credits allocated
1 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
Faculty of Business and Hospitality Management (LAB)
Campus
Lahti Campus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 50
Degree programmes
- Bachelor's Degree Programme in Business (in Finnish)
Teachers
- Tarja Isola
Groups
-
LLTILII23SH2
Learning outcomes
The student is able to
- utilize various learning opportunities in curriculum
- recognize and aim their own competences to be in level with the future career requirements
- create a study plan that supports the future career goal
- give feedback on tuition and services and thus participate in the development of education
Implementation and methods of teaching
Tämä opintojakso toteutetaan lähiopetuksessa Lahden kampuksella. Opintojakson oppimistehtävät ovat yksilötehtäviä.
Timing and attendance
Yhteiset tapaamiset lukujärjestyksen mukaan. Yksilö- ja pienryhmätapaamiset erikseen sovittuina aikoina
Learning material and recommended literature
Opintojakson Moodle-sivulla oleva materiaali.
Alternative completion methods
Ei valinnaista suoritustapaa.
Working life cooperation
Mahdolliset vierailuluennoitsijat
Learning environment
luokkatila, Peppi, Moodle
Student time use and work load
1 op on noin 27h opiskelijan työtä
Contents
- opiskelijan vastuu seurata omia opintoja (Peppi)
- HOPS
- osaamisen kehittämisen vaihtoehdot urasuunnitelman mukaisesti (opintojen tarjonta, työelämä osana opintoja, mm. LAB Duuni, hankkeet)
- palautekeskustelut (koulutukset sopivat keskenään, miten palautekeskustelut järjestetään, huom. hyvät käytänteet ja niiden levittäminen)
Assessment criteria
oppimistehtävät ja aktiivinen osallistuminen lähiopetukseen
Assessment scale
Approved/Failed