Skip to main content

Developing professional competence 2 (1 cr)

Code: AY00BU34-3060

General information


Enrollment

06.05.2024 - 30.08.2024

Timing

01.08.2024 - 31.12.2024

Number of ECTS credits allocated

1 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

Faculty of Business and Hospitality Management (LAB)

Campus

Lahti Campus

Teaching languages

  • Finnish

Seats

20 - 50

Degree programmes

  • Bachelor's Degree Programme in Business (in Finnish)

Teachers

  • Tarja Isola

Groups

  • LLTILII23SH2

Learning outcomes

The student is able to
- utilize various learning opportunities in curriculum
- recognize and aim their own competences to be in level with the future career requirements
- create a study plan that supports the future career goal
- give feedback on tuition and services and thus participate in the development of education

Implementation and methods of teaching

Tämä opintojakso toteutetaan lähiopetuksessa Lahden kampuksella. Opintojakson oppimistehtävät ovat yksilötehtäviä.

Timing and attendance

Yhteiset tapaamiset lukujärjestyksen mukaan. Yksilö- ja pienryhmätapaamiset erikseen sovittuina aikoina

Learning material and recommended literature

Opintojakson Moodle-sivulla oleva materiaali.

Alternative completion methods

Ei valinnaista suoritustapaa.

Working life cooperation

Mahdolliset vierailuluennoitsijat

Learning environment

luokkatila, Peppi, Moodle

Student time use and work load

1 op on noin 27h opiskelijan työtä

Contents

- opiskelijan vastuu seurata omia opintoja (Peppi)
- HOPS
- osaamisen kehittämisen vaihtoehdot urasuunnitelman mukaisesti (opintojen tarjonta, työelämä osana opintoja, mm. LAB Duuni, hankkeet)
- palautekeskustelut (koulutukset sopivat keskenään, miten palautekeskustelut järjestetään, huom. hyvät käytänteet ja niiden levittäminen)

Assessment criteria

oppimistehtävät ja aktiivinen osallistuminen lähiopetukseen

Assessment scale

Approved/Failed