Practical Training 2 (10 op)
Toteutuksen tunnus: HA00CE60-3003
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
21.11.2022 - 08.01.2023
Ajoitus
01.01.2023 - 31.07.2025
Opintopistemäärä
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Englanti
Koulutus
- Bachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management
Opettaja
- Marja Antikainen
- Franca Santia
Ryhmät
-
LLPRHOMA22SBachelor's Degree Programme in Tourism and Hospitality Management 22S Lappeenranta
Osaamistavoitteet
The student is able to
- describe work-related phenomena and use related concepts
- act in a productive way, following the practices of the workplace and the ethical principles of the profession
- use the techniques, work methods, models and processes that they have learnt
- act in a customer-oriented way in interactive situations in the workplace and in the cooperation network
- evaluate and develop their own competence int the work done in practical training
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Learning by doing.
Working in T & H companies.
Ajoitus ja läsnäolo
Mainly during time free from other studies. E.g. during autumn, Christmas or spring breaks or during summer vacation. Working part-time throughout the academic year also possible.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
-
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
None
Työelämäyhteistyö
T & H company of student's choice.
Uusintamahdollisuudet
-
Oppimisympäristö
T & H company of student's choice.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
27 hours of work = 1 ects
Lisätietoja opiskelijalle: mm. edeltävä osaaminen
Student is responsible of finding the company she7he works for.
Practical training 1 completed.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty