Palvelukokemusta luomassa (10 op)
Toteutuksen tunnus: AL00CB08-3007
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
15.05.2023 - 01.09.2023
Ajoitus
28.08.2023 - 29.10.2023
Opintopistemäärä
10 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Liiketoiminta (LAB)
Toimipiste
Lappeenrannan kampus
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus
Opettaja
- Marja Antikainen
- Lari-Pekka Ruotsi
- Ilkka Lehtola
Opetusryhmät
- Luennot (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
- Verkkoluento (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
Ryhmät
-
LLPRHOTRA23SHotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 23S Lappeenranta
Pienryhmät
- Luennot
- Verkkoluento
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa
-hahmottaa matkailu-, majoitus- ja ravitsemisalan kokonaisuutena
-kuvata alan eri toimintojen ja sisältöjen merkityksen asiakkaan kokemuksessa
-osaa mallintaa asiakkaan kokemuksen
-arvioida ja kehittää omaa palveluosaamistaan alalle ominaisissa tilanteissa
-toimia tuloksellisesti osana asiakaslähtöistä palvelukokonaisuutta sen eri vaiheissa
-selittää alalle ominaisia työtehtäviä ja toimintoja koskevat lait ja asetukset ja turvallisuuden merkityksen alalla
Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Majoitustoiminnan perusteet sekä ulkoisen toimintaympäristön analysointi toteutetaan kontaktiluontoina ja niitä täydentävillä etätehtävillä. Jakson laajuus 3 op/10 op
Ajoitus ja läsnäolo
Läsnäolo majoitusosion tunneilla on pakollinen.
Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus
Majoitustoiminta ja palveluosaaminen
Mirja Rautiainen, Mika Siiskonen
Työelämäyhteistyö
Mahdollisia opintokäyntejä majoitustoimintojen osion aikana
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
1 op vastaa noin 26 tunnin opiskeluaikaa
Sisältö
Majoitustoiminnan perusteet
Ulkosen toimintaympäristön analysointi
Arviointimenetelmät
Itsearviointi
Etä- ja tiimitehtävissä vertaisarviointi
Arvioitavat tehtävät
Arviointiasteikko
1-5