Siirry suoraan sisältöön

Palvelukokemusta luomassa (10 op)

Toteutuksen tunnus: AL00CB08-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

15.05.2023 - 01.09.2023

Ajoitus

28.08.2023 - 29.10.2023

Opintopistemäärä

10 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Liiketoiminta (LAB)

Toimipiste

Lappeenrannan kampus

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus

Opettaja

  • Marja Antikainen
  • Lari-Pekka Ruotsi
  • Ilkka Lehtola

Opetusryhmät

  • Luennot (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)
  • Verkkoluento (Koko: 0. Avoin AMK: 0.)

Ryhmät

  • LLPRHOTRA23S
    Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus 23S Lappeenranta

Pienryhmät

  • Luennot
  • Verkkoluento

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa
-hahmottaa matkailu-, majoitus- ja ravitsemisalan kokonaisuutena
-kuvata alan eri toimintojen ja sisältöjen merkityksen asiakkaan kokemuksessa
-osaa mallintaa asiakkaan kokemuksen
-arvioida ja kehittää omaa palveluosaamistaan alalle ominaisissa tilanteissa
-toimia tuloksellisesti osana asiakaslähtöistä palvelukokonaisuutta sen eri vaiheissa
-selittää alalle ominaisia työtehtäviä ja toimintoja koskevat lait ja asetukset ja turvallisuuden merkityksen alalla

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Majoitustoiminnan perusteet sekä ulkoisen toimintaympäristön analysointi toteutetaan kontaktiluontoina ja niitä täydentävillä etätehtävillä. Jakson laajuus 3 op/10 op

Ajoitus ja läsnäolo

Läsnäolo majoitusosion tunneilla on pakollinen.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Majoitustoiminta ja palveluosaaminen
Mirja Rautiainen, Mika Siiskonen

Työelämäyhteistyö

Mahdollisia opintokäyntejä majoitustoimintojen osion aikana

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

1 op vastaa noin 26 tunnin opiskeluaikaa

Sisältö

Majoitustoiminnan perusteet
Ulkosen toimintaympäristön analysointi

Arviointimenetelmät

Itsearviointi
Etä- ja tiimitehtävissä vertaisarviointi
Arvioitavat tehtävät

Arviointiasteikko

1-5