Skip to main content

Entrepreneurship, Transforming Innovations into Sustainable Business (4 cr)

Code: AL00CD69-3012

General information


Enrollment

21.11.2022 - 08.01.2023

Timing

16.01.2023 - 02.04.2023

Number of ECTS credits allocated

4 op

Virtual portion

4 op

RDI portion

2 op

Mode of delivery

Distance learning

Unit

Faculty of Business and Hospitality Management (LAB)

Campus

E-campus

Teaching languages

  • Finnish

Seats

20 - 120

Degree programmes

  • Bachelor's Degree Programme in Business and Logistics (in Finnish)

Teachers

  • Jussi Mozo

Scheduling groups

  • Aloitusinfo (Size: 0. Open UAS: 0.)
  • Asiantuntijapuheenvuoro ja keskustelua 1 (Size: 0. Open UAS: 0.)
  • Asiantuntijapuheenvuoro ja keskustelua 2 (Size: 0. Open UAS: 0.)
  • Verkkoklinikka (Size: 0. Open UAS: 0.)
  • Verkkoluento / työpaja (Size: 0. Open UAS: 0.)

Groups

  • LLPRLII21SV
  • LLTILIL21SV

Small groups

  • Aloitusinfo
  • Asiantuntijapuheenvuoro ja keskustelua 1
  • Asiantuntijapuheenvuoro ja keskustelua 2
  • Verkkoklinikka
  • Online lecture / Workshop

Learning outcomes

Student is able to
- understand entrepreneurship through personal development
- find and utilize different customer oriented business opportunities
- evaluate profitability of business idea
- develop business models

Assessment criteria

Opintojakso arvioidaan asteikolla 0-5. Arviointia suoritetaan suhteessa opintojakson osaamistavoitteisiin sekä annettuihin ohjeisiin ja aikatauluihin.

Assessment scale

1-5

Failed (0)

Opiskelija ei ole saavuttanut opintojakson osaamistavoitteita.