Entrepreneurship, Transforming Innovations into Sustainable Business (4 cr)
Code: AL00CD69-3012
General information
Enrollment
21.11.2022 - 08.01.2023
Timing
16.01.2023 - 02.04.2023
Number of ECTS credits allocated
4 op
Virtual portion
4 op
RDI portion
2 op
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Faculty of Business and Hospitality Management (LAB)
Campus
E-campus
Teaching languages
- Finnish
Seats
20 - 120
Degree programmes
- Bachelor's Degree Programme in Business and Logistics (in Finnish)
Teachers
- Jussi Mozo
Scheduling groups
- Aloitusinfo (Size: 0. Open UAS: 0.)
- Asiantuntijapuheenvuoro ja keskustelua 1 (Size: 0. Open UAS: 0.)
- Asiantuntijapuheenvuoro ja keskustelua 2 (Size: 0. Open UAS: 0.)
- Verkkoklinikka (Size: 0. Open UAS: 0.)
- Verkkoluento / työpaja (Size: 0. Open UAS: 0.)
Groups
-
LLPRLII21SV
-
LLTILIL21SV
Small groups
- Aloitusinfo
- Asiantuntijapuheenvuoro ja keskustelua 1
- Asiantuntijapuheenvuoro ja keskustelua 2
- Verkkoklinikka
- Online lecture / Workshop
Learning outcomes
Student is able to
- understand entrepreneurship through personal development
- find and utilize different customer oriented business opportunities
- evaluate profitability of business idea
- develop business models
Assessment criteria
Opintojakso arvioidaan asteikolla 0-5. Arviointia suoritetaan suhteessa opintojakson osaamistavoitteisiin sekä annettuihin ohjeisiin ja aikatauluihin.
Assessment scale
1-5
Failed (0)
Opiskelija ei ole saavuttanut opintojakson osaamistavoitteita.